Ekrana gömülü kamerasıyla Nokia 6.2 geliyor

Share

Nokia’nın ekrana gömülü kameraya ev sahipliğini yapacak olan yeni telefonu hakkında yepyeni detaylar gün yüzüne çıkartıldı. Bugün yapılan sızıntıya göre, ekrana gömülü kamera ile gelecek olan Nokia 6.2 özellikleri sızdırıldı!

İşte ekrana gömülü kamerasıyla Nokia 6.2 özellikleri

Huawei ve Samsung gibi firmalardan sonra şimdi ise Nokia‘da ekrana gömülü kamera ile karşımıza çıkıyor. Şirkete yakın kaynaklarda aktarılan bilgiler doğrultusunda, yeni Nokia 6.2 modelinin özellikleri ortaya çıkartıldı.

Yapılan sızıntıya göre, Nokia 6.2 (Nokia 6 2019) adıyla piyasaya çıkacak olan cihazın, 6.2 inç büyüklükteki bir ekranın üzerine kurulacağını görmekteyiz. 6.2 inç boyutundaki ekranında ayrıca ekrana gömülü kameraya da yer verecek olan Nokia, yeni orta segment telefonuyla adından söz ettirmeyi hedefliyor.

Teknik açıdan da orta segment kullanıcılara hitap edecek olan yeni telefonun, Snapdragon 632 işlemcisinden gücünü alacak.

Nokia_Leaks tarafınca sızdırılan bilgiler doğrultusunda, Snapdragon 632 işlemcisine 4 veya 6 GB‘lık bir RAM eşlik edecek. Depolama kısmında ise 64 GB‘lık bir dahili hafızaya yer verecek olan Nokia, söz konusu bu alanı ise microSD ile arttırmamıza olanak sağlayacak.

ekrana gömülü kamera nokia 6.2 özellikleri

Tüm bunların haricinde, Zeiss ile ortaklaşa olarak geliştirilecek olan 16 MP’lik çift arka kamera kurulumuna da ev sahipliği yapacak olan telefonda ayrıca gelişmiş bir ses teknoloji de bulunacak.

Yazılım açısından bakıldığında, yeni telefonun Android One programının bir parçası olduğundan dolayı kutudan Android Pie güncellemesi ile birlikte çıkacak.

ekrana gömülü kamera nokia 6.2 özellikleri

Son olarak ise, söz konusu cihaz ilk etapta Çin pazarına giriş yapacak. Daha sonrasında ise Avrupa ve Amerika‘da satışa sunulacak olan telefonun fiyatı hakkında henüz bir bilginin bulunmadığını da özellikle belirtelim.

Shiftdelete

Öktem Ersoy

Her gün, Star Wars yaşam türlerini bir gün tüm evrende görme ütopyasıyla uyanan Öktem tam bir teknoloji aşığı. iOS, Android gibi taraf tutmalardan uzak kalarak 1 ve 0'lardan oluşan dünyanın tamamını kollarını açarak kucaklayan Öktem Ersoy, Serinletici'de F1 ve teknoloji editörlüğü yapıyor.

You may also like...