Game of Thrones 8. sezon yayın tarihi belli oldu

Share

Uzun süredir merakla beklenen Game of Thrones 8. Sezon yayın tarihi sonunda belli oldu. Yaptığı sosyal medya paylaşımıyla ilk tanıtım fragmanı ve yayın tarihini açıklayan HBO, bir anda herkesin en çok konuştuğu konulardan biri haline geldi.

Game of Thrones efsanesini bir anlamda sonlandıracak olan yeni sezonun çıkış tarihi uzun süredir merak içinde bekleniyordu. HBO yaptığı Twitter paylaşımı ile #ForTheThrone hashtag’ini kullanarak, 8. Sezon’un ne zaman yayınlanacanı açıklamış oldu.

Game of Thrones 8. Sezon yayın tarihi belli oldu

Yapılan paylaşıma göre yeni sezon 14 Nisan’da başlıyor. HBO’nun resmi açıklaması ile “Game of Thrones ne zaman başlayacak?” sorusu da açıklığa kavuşmuş oldu. Şimdiden Twitter üzerinde 6 milyona yakın izlenen tanıtım fragmanı da aynı şekilde büyük dikkat çekti.

John Snow‘un Winterfell’deki mezara girişiyle başlayan fragman, diğer Stark‘ların da burada toplanmasıyla devam ediyor. Böylece ailenin yeniden bir araya gelmesi bizlere gösteriliyor.

6 bölümden oluşacak son sezonda cevaplanmamış tüm sorular yanıt bulacak gibi görünüyor. Bakalım son sezonda neler olacak? Merakla bekliyoruz.

Shiftdelete

Emre Kalkan

Serinletici idari işler yöneticisi ve teknoloji editörü Emre, mobil cihazlara ve donanımlara oldukça ilgili ve konsol oyunları olmadan yaşayamayacağına inananlardan. Türkiye'de VR'ın da öncülerinden olan Emre, bilgisayar programcılığı mezunu.

You may also like...