Güçlü bir ilişki için 5 öneri

Share

Yalnızlık döneminde alışkanlık haline getirdiğiniz davranışlar ve karakter yapınızdaki bazı özellikler, sevgili edindiğiniz dönemde ilişkinizi güçlendiren nedenler haline dönüşebilir.

ONA HAK ETTİĞİ DEĞERİ VERİN
Yalnız kadınlar, yakışıklı erkeklere her zaman ilgiyle bakarlar. Yakışıklı erkekleri algılama konusunda radarları son derece açıktır. Bu erkeklerle kısa sürede kaynaşmak için can atarlar ve karşılaşma anları oldukça heyecanlı olabilir. “Bu karşılaşmalarda oldukça dikkatli davranmak gerekir. Çünkü bir erkekle beraber olma isteğiniz ve bu konudaki şiddetli duygularınız aranızdaki bağın kurulmasına engel olabilir” diyor psikoterapist Nancy Irwin. Bu karşılaşma anında karşılaştığınız sorunlar her gün başka biriyle yeniden bir ilişkiye başlamanıza neden olmamalı. Başka erkeklerle tanışmanız kendinize uygun bir kişiyle dengeli bir ilişki kurmanız açısından son derece faydalı olabilir. Ama tanıştığınız erkekleri gözünüzde çok fazla büyütmemeniz ve ona hak ettiği değerin çok fazlasını vermemeniz gerekiyor.

DOĞAL YETENEKLERİNİZİ GÖSTERMEKTEN ÇEKİNMEYİN
Gerçek: Kadınlar her zaman kendilerini özgür hissetmek isterler. Ters giden şeylerden yakınan, örneğin bozulan arabasını tamir edemeyen kadınlar ise kendilerini her zaman bir erkeğe bağlı hissetmek zorunda kalır. Bir sorunla karşı karşıya kaldığınızda erkek arkadaşınızı aramak yerine, kız arkadaşlarınızla bu sorunu çözmeye çalışmalısınız. Bu ikinizin de sorunlar karşısında alacağı tavrı güçlendirecek ve yeteneklerinizi gösterecek bir faktör olacaktır. Erkeklerin uzmanlık alanındaki konulara da ilgili davranmalısınız. Partneriniz size ev işlerinde yardımcı olurken, siz de ona internette fatura ödeme konusunda yardımcı olabilirsiniz. Ama doğal yeteneklerinizi hemen sevgilinizin gözleri önüne sermemeniz, daha sonra ilişkinin heyecanını korumada etkili olabilir. Birçok erkek, kadınların özellikle teknik konularda doğal yetenekten yoksun olduğunu düşünür. Erkekleri bu konuda hayal kırıklığına uğratmanız mümkün.

mutlu çift ile ilgili görsel sonucu

MACERAPEREST YANINIZI CANLI TUTUN
Yalnız olduğunuz dönemlerde istediğiniz her şeyi yapabilme konusunda hiçbir engel yaşamamalısınız. Arkadaşlarınız la dağa çıkmalı ve hafta sonlarında küçük bir kasabada hoş vakit geçirmelisiniz. Böyle ortamlarda hoş erkeklerle karşılaşma olanağınız çok daha fazla, bunu unutmayın. Göl kenarındaki ahşap kulübeler yeni aşkların alevlenebileceği hoş mekanlar olabilir. Yeni deneyimlere ve düşüncelere açık olmak ve maceracı bir ruh taşımak kendinize uygun bir eş bulmak için son derece önemli. Bir ilişkiye girdiğinizde de bu özelliklerinizi sürdürmelisiniz. Hayatınıza bir erkek girdiğinde onunla yalnız olduğunuz dönemlerdeki alışkanlıklarınızı sürdürmenin keyfini çıkarmaya çalışın. Doğada tek başınıza yaptığınız maceralı yürüyüşlere onu da dahil edin. Siz de onun hoşlandığı şeyleri hayatınıza katma konusunda çekimser davranmayın. Sevgilinizin çok sevdiği deniz mahsulleri salatasını büyük bir keyifle yiyin, birlikte maceracı ruhunuzu geliştirmek için dalgıçlık kursuna gidin ya da değişik oyunlarla iyi vakit geçirmeye çalışın. Erkekler gizemli şeylerden çok hoşlanırlar. Her gün onu şaşırtabilecek şeyler yapmanız ilişkinizi daha da güçlendirecektir.

‫رومنسيات زوجية جريئة جدا‬‎ ile ilgili görsel sonucu

ERKEK ARKADAŞLARINIZA BAĞLI KALIN
Bir erkeğe aşık olduğunuzda, çevrenizdeki erkek arkadaşlarınızı kaybetme riskiniz çok yüksek. Bir gün çevrenizde hiç erkek arkadaşınızın kalmadığını görüp üzülmek yerine, dikkatli davranmalısınız. Çevrenizdeki erkekler kendinize olan güveninizi arttırır. Ayrıca erkek arkadaşlarınız, beraber olduğunuz erkeğin yeteneklerini fark edebilmenize yardımcı olur. Birlikte takılıp erkeklerin kendi aralarında yaptığı şakalara ve sohbetlere ortak olmalısınız. Erkek arkadaşlarıyla iyi geçinen kadınlar ilişkilerini sürdürme konusunda daha başarılıdırlar. Erkek arkadaşlarınızla çok sohbet ederseniz, ilişkinizin bağlarını güçlendirecek ipuçlarını da kolaylıkla yakalayabilirsiniz. Samimi ve eğlenceli olan erkek sohbetlerinden ilişkiniz için heyecan verici şeyler öğrenebilirsiniz.

HER ZAMAN BAKIMLI OLUN
Kadınların kafasında bazı sabit fikirler vardır. Bunlardan biri de, her zaman bakımlı ve güzel olmaktır. Kadınlar öyle çabuk çabuk hazırlanıp, hemen bir kahve içmeye gidemezler. Nasıl göründükleri kadınlar için her zaman problemdir. Bir kadının kendine güveniyor olması ve bunun için kendine bakması çok önemlidir. Güzel bir görünüm ilişkiyi olumlu etkiler. Erkekler için görsel tatmin çok önemlidir.

Cosmopolitan

Neval Erbak

Kocaeli Üniversitesi Radyo, TV ve Sinema bölümü mezunu olan Neval, İletişim Fakültesi radyosunda yayınlanan ‘Dört Köşe’ adlı programıyla, Aydın Doğan Vakfı 23. Genç İletişimciler Yarışması İşitsel Dal/Müzik Programı kategorisinde 1.'lik ödülü kazandı. Neval, Serinletici'de kültür-sanat, yaşam-eğlence üzerine yazılar yazıyor.

You may also like...