Samsung katlanabilir telefonun pil kapasitesi belli oldu

Share

Uzunca bir süredir gündemde olan Samsung katlanabilir telefon ile ilgili yepyeni detaylar aktarılmaya devam ediyor. Bugünkü gelişmeye göre, Galaxy Fold‘un batarya kapasitesi yeniden gün yüzüne çıkartıldı.

Samsung katlanabilir telefon bataryası ile üzecek! bataryası ile üzecek

Daha önceden yayınlanan raporlara göre, Samsung‘un katlanabilir telefonunun toplamda 6.200 mAh‘lik bataryadan güç alacağı iddia edilmişti.

Ancak, bugün şirkete yakın kaynaklarca elde edilen bilgiler doğrultusunda söz konusu bu batarya boyutunun 4.200 mAh‘e düşürüldüğünü görmekteyiz.

Şimdiden birçok kullanıcı söz konusu bu telefonun, bataryasının 7.3 inç boyutundaki bir akıllı telefona göre yetersiz olacağını düşünüyor. Tabii söz konusu bu bilginin bir varsayımda ibaret olduğunu da belirtmekte yarar var.

Peki, Samsung katlanabilir telefon ile bizleri neler bekliyor?

Samsung katlanabilir telefon türkiye

Resmi bilgilere göre devrimsel nitelikteki telefon katlanmadığı zaman 7.3 inç boyutundaki bir tablet olarak kullanılabiliyor. Katlandığında ise 4.58 inç boyutundaki bir akıllı telefona dönüşen katlanabilen telefon 200 gram bir ağırlığa sahip.

Geliştiriciler konferansında ilk defa gün yüzüne çıkartılan teknoloji devinin katlanabilen telefonu, katlandığı takdir oldukça kaba görünüyordu.

Fakat etkinlikte tanıtılan söz konusu modelin prototip olduğunu da göz önünde bulundurursak, 2019 yılınca oldukça modern hatlara sahip bir katlanabilir akıllı telefon modeli ile karşılaşacağımızı da özellikle belirtelim.

Samsung katlanabilir telefon

Sın olarak ise, 1.850 dolar seviyesinde bir etiket fiyatıyla gün yüzüne satışa çıkacak olan katlanabilir telefon ilk başta Asya bölgesindeki kullanıcıların huzuruna sunulacak. 2019’un sonlarına doğru ABD ve Avrupa pazarına giriş yapacak olan telefon şimdiden birçok kullanıcı tarafından merakla bekleniyor.

Shiftdelete

Soner Asım

Soner, teknolojiye olan inancını bir yaşam tarzına dönüştürmüş durumda. Teknolojiyi sadece anlatmıyor, onu adeta yaşıyor. Stajyer olarak başladığı Serinletici kariyerini, teknoloji editörü olarak tam gaz sürdürüyor...

You may also like...