2020 Volkswagen Passat tanıtıldı

Share

Bir süredir gündemde olan 2020 Volkswagen Passat, Detroit Otomobil Fuarı kapsamında ilk kez görücü karşısına çıkartıldı. İşte karşınızda 2020 Volkswagen Passat!

2020 Volkswagen Passat özellikleri neler sunuyor?

2019 Detroit Otomobil Fuarı’na damgasını vuran firmalardan biri ise Volkswagen oldu. Bugünkü etkinlik sırasında Volkswagen merakla beklenen 2020 model Passat modelini sonunda gün yüzüne çıkarttı.

Ülkemizde dahil olmak üzere, birçok ülkede satış rakamlarını alt üst eden Volkswagen’ın Passat modeli, tamamen yenilenen tasarımı ile birlikte 2019 Detroit Otomobil Fuarı‘na damgasını vurdu. Gelin, 2020 Volkswagen Passat özellikleri ve fiyatına yakından göz atalım.

2020 Passat yepyeni tasarıma sahip

2020 Volkswagen Passat özellikleri ve fiyatı

Tasarım açısından Arteon ile oldukça benzerlik gösteren yeni nesil Volkswagen Passat, baştan aşağıya yenilenen tasarımı ile birlikte karşımıza çıkıyor.

Bir yandan da 2019 Jetta‘dan da esinlenen Volkswagen, yeni Passat modeli ile birlikte oldukça iddialı geliyor.

Bir önceki nesil Passat modeline kıyasla daha da büyüyen ön ızgarası ile birlikte, artık daha sportif bir görünüme kavuşan yeni Passat aslında Amerika’daki sürücülere özel olarak geliştirildiğini de belirtelim.

Ancak yetkililer tarafından yapılan açıklama ile birlikte, Avrupa’daki Passat modellerinin de yakın zaman içerisinde makyajlanacağını da müjdelediler.

2020 Volkswagen Passat özellikleri ve fiyatı

Tüm bu detayları geride bırakıp aracın tasarım detayları inceleme devam edecek olursak, bizleri oldukça şık arka ve ön far grupları karşılıyor. Yeni nesil araca oldukça agresif bir görüş kazandıran yenilenen LED farlar 2020 Passat‘a bambaşka bir hava katmış.

Bunun haricinde, aracın arka tarafındaysa yine aynı şekilde Arteon’dan esinlenerek tasarlayan Volkswagen bu kısmında bizleri yine etkileyici bir tasarım ile karşılıyor. Tüm tasarım detaylarını geride bırakıp gelelim araca güç veren motorun özelliklerine.

2020 Volkswagen Passat motor özellikleri neler sunuyor?

Asi duruşuyla göreni kendine hayran bıraktıran yeni nesil Vokswagen Passat, birçok anlamda modernleştiğini de belirtmekte yarar var.

Her bakımdan sürücüsüne bambaşka bir deneyim yaşatmayı hedefleyen Volkswagen, 2020 Passat modelinde 174 beygir gücünde çalışan ve dört silindirli 2.0 litrelik benzinli bir motora yer veriyor.

2020 Volkswagen Passat özellikleri ve fiyatı

Ayrıca, Volkswagen yetkililerinin açıklamış olduğu bilgilere göre, 174 beygir gücünde çalışan TSI motorun 280 Nm tork üretebiliyor.

Bunun haricinde ise, 6 ileri otomatik şanzıman seçeneği ile sürücülerin karşısına çıkan 2020 model araç, D segmentte yeniden en çok satan araçlardan biri olmayı hedefliyor.

2020 Volkswagen Passat yeni bilgi eğlence ekranı ile ön plana çıkıyor

Büyüleyici tasarımı ile herkesi kendine hayran bıraktıran 2020 model otomobilin ön konsolunda da yapılan değişiklikler dikkatlerden kaçmıyor.

Yeni nesil Volkswagen Car-Net bilgi eğlence sistemi ile birlikte, Apple CarPlay, Android Auto ve MirrorLink gibi en güncel uygulamalara da destek sunan Volkswagen, yine iç yaşam kısmından kaliteden ödün vermemiş.

2020 Volkswagen Passat özellikleri ve fiyatı

Birçok farklı deri seçeneklerini de sürücülere sunan Volkswagen ayrıca, bu kısımda ısıtmalı ve hafızalı koltuklarıyla da dikkat çekmeyi başarıyor.

Her açısında sürücülere ve yolculara en konforlu yolculuk deneyimini yaşatmayı hedefleyen otomobil devi, yeni aracında ayrıca günümüzün vazgeçilmezi haline gelen asistan sistemlerine yer veriyor.

Volkswagen 2020 model aracında yolcuların güvenliğinden de ödün vermiyor

Haberin başında da belirtiğimiz gibi Volkswagen‘ın yeni nesil aracının en son teknolojiler ile geldiğini özellikle belirtmiştik.

Güvenlik donanımda da teknolojinin nimetlerinden yararlanan Alman devi kör nokta uyarısı, acil fren sistemi, ön çarpışma önleyici gibi özellikleri standart modelinde de yer veriyor.

Bunun haricinde ise, sürücülerin istediğine göre yeni nesil otomobile park asistanı, şerit takip sistemi ve hız sabitleyici gibi özelliklerde eklenebiliyor.

Peki, 2020 Volkswagen Passat ne zaman satışa sunulacak? Fiyatı nasıl olacak?

2020 Volkswagen Passat özellikleri ve fiyatı

Detroit Otomobil Fuarı’na damgasını vuran Volkswagen yeni nesil otomobilinin 2019‘un yazında çıkacağını belirtti. Ancak fiyat hakkında henüz resmi bir açıklamada bulunmadı.

Shiftdelete

Soner Asım

Soner, teknolojiye olan inancını bir yaşam tarzına dönüştürmüş durumda. Teknolojiyi sadece anlatmıyor, onu adeta yaşıyor. Stajyer olarak başladığı Serinletici kariyerini, teknoloji editörü olarak tam gaz sürdürüyor...

You may also like...