Apple AirPower, yılın ilk çeyreğinde çıkıyor

Share

Apple’ın bir türlü son kullanıcıya sunamadığı kablosuz şarj aleti AirPower’dan yeni haberler var!

Verilen bilgiye göre iPhone 8, 8 Plus ve X modelleriyle birlikte 2017’de ilk defa gördüğümüz AirPower, bu yılın ilk çeyreğinde satışta olacak.

Apple, cihazın çıkış tarihi olarak 2018’in sonunu işaret etmişti ancak belirtilen süre içerisinde satışa çıkmamıştı.

ChargerLAB isimli Hong Kong merkezli Twitter hesabından verilen bilgi gösteriyor ki Apple, cihazın üretimine 21 Ocak tarihinde başlayacak. Bu da şirketin AirPower’ı yakın zamanda piyasaya sürebileceğini işaret ediyor.

Ürün, Asya merkezli üreticilerden biri olan Pegatron tarafından üretilmeye başlanacak.

Açıklamada bilginin alındığı kaynağın oldukça sağlam ve tedarik zincirinin içerisinde olduğu belirtiliyor.

Apple’ın üreteceği kablosuz şarj ünitesi, kablosuz şarj destekli iPhone modelleri başta olmak üzere bu özelliği destekleyen Apple Watch ve AirPods modellerini aynı anda şarj edebilecek.

AirPower’ın bu kadar gecikmesine teknik sorunların sebep olduğu tahmin ediliyor. Tahmin edilen teknik aksaklıklar arasında ısınma probleminin de olduğu dile getiriliyor.

Verilen bilgi, her ne kadar oldukça sağlam bir kaynak tarafından iletiliyor olsa da gerçekleşip gerçekleşmeyeceği noktasında sorgulanabilir.

Sihirli Elma

Soner Asım

Soner, teknolojiye olan inancını bir yaşam tarzına dönüştürmüş durumda. Teknolojiyi sadece anlatmıyor, onu adeta yaşıyor. Stajyer olarak başladığı Serinletici kariyerini, teknoloji editörü olarak tam gaz sürdürüyor...

You may also like...