Missy Elliot tarih yazıyor!

Share

Missy Elliot bir ilki gerçekleştiriyor! Ünlü şarkıcı bu sene “Songwriters Hall of Fame’de” yer alan ilk kadın rapçi olacak.

Dört Grammy ödülü olan ve 30 milyonun üzerinde satış yapan ünlü şarkıcı, altı stüdyo albümünün yanı sıra yapımcılığı ile de biliniyor.

Missy Elliot bir ilki gerçekleştiriyor! Ünlü şarkıcı bu sene “Songwriters Hall of Fame’de” yer alan ilk kadın rapçi olacak.

Beyonce, Whitney Houston, Ciara, Mary J. Bilge ve Aaliyah gibi bir çok sanatçı ile çalışan Missy Elliott, başarısına başarı katmaya devam ediyor. 2000’li yılların hip-hop ve R&B müziğini değiştiren Elliott, feminizm ve özgüven temalı şarkıları ile müzik türünü ileri taşıyor. Kültürel bir ikon haline gelen ünlü şarkıcı, asi ve renkli stilinin yanı sıra deneysel ve cesur müzik videoları ile büyük bir hayran kitlesine sahip.

missy elliot 2018 ile ilgili görsel sonucu

“Songwriters Hall of Fame’de” yer alan ilk rapçi Jay-Z’den iki sene sonra bu ünvana sahip olan ilk kadın rapçi olacak olan Elliott, sosyal medyadan tebrik mesajları aldı. “2019 Song Writers Hall of Fame’de yer alan ve aday gösterilen tüm muhteşem söz yazarlarını tebrik etmek istiyorum çünkü ortaya çıkardıkları iş hayran olunacak türden. Ben de bu listeye dahil olduğum için minnettarım,” diyen Elliott, heyecanını Twitter’dan paylaştı.

Elle

Neval Erbak

Kocaeli Üniversitesi Radyo, TV ve Sinema bölümü mezunu olan Neval, İletişim Fakültesi radyosunda yayınlanan ‘Dört Köşe’ adlı programıyla, Aydın Doğan Vakfı 23. Genç İletişimciler Yarışması İşitsel Dal/Müzik Programı kategorisinde 1.'lik ödülü kazandı. Neval, Serinletici'de kültür-sanat, yaşam-eğlence üzerine yazılar yazıyor.

You may also like...