Escada’nın yeni marka elçisi Rita Ora

Share

Escada yeni marka elçisini buldu; Rita Ora! Alman markanın İlkbahar kampanyasında yer alan Rita Ora aynı zamanda Escada’nın yeni ‘Heart’ çantasını kişiselleştirdi. 26 Mart’ta satışa sunulacak olan çanta, Rita Ora’nın en sevdiği cesur kırmızı renginde!

“Escada, beraber büyüdüğüm bir marka, küçükken kampanyalarına bakıp kadınların ne kadar güçlü göründüğü düşünürdüm. Marka her zaman kadınlar için kadınların tasarladığını vurguladı,” diyen ünlü şarkıcı, Escada’nın kurucusu Margaretha Ley’e olan hayranlığını vurguladı.

“Rita Ora gerçek bir Escada kadını,” diyen Uluslararası Tasarım Direktörü Niall Sloan, “Kurucumuz, markasını güçlü kadınları giydirmek için yarattı, yetmişlerde, seksenlerde ve doksanlarda kadınları işlerinde en büyük başarılara ulaşmaları için donattı ve Rita da bu ruhu temsil ediyor” diye ekledi.

action figure ile ilgili görsel sonucu

Seksenler ilhamlı bir stilde görülen Ora, Escada’nın yeni kampanyasında giydiği keskin omuzlu takım elbise ve cesur desenli trençkotu ile göz kamaştırıyor. Ora’nın tasarladığı çantanın her satışı için ünlü şarkıcının doğduğu Kosova’daki ‘Women for Women’ vakfına 15 euroluk bağış yapılacak. “Vakıf, kadınların kendi ayaklarında durmaları için yardım ediyor ve bu benim için çok özel, Escada’nın DNA’sına ve savunduklarına da uyuyor,” diyen Ora, tasarım yeteneğini ortaya koyuyor.

Elle

Neval Erbak

Kocaeli Üniversitesi Radyo, TV ve Sinema bölümü mezunu olan Neval, İletişim Fakültesi radyosunda yayınlanan ‘Dört Köşe’ adlı programıyla, Aydın Doğan Vakfı 23. Genç İletişimciler Yarışması İşitsel Dal/Müzik Programı kategorisinde 1.'lik ödülü kazandı. Neval, Serinletici'de kültür-sanat, yaşam-eğlence üzerine yazılar yazıyor.

You may also like...