iPhone XS ve XR için Smart Battery Case tanıtıldı

Share

Apple, geçtiğimiz Eylül ayında tanıttığı yeni akıllı telefonları iPhone XS, iPhone XS Max ve iPhone XR için bataryalı kılıflarını satışa sundu. Smart Battery Case olarak adlandırılan bu kılıfların fiyatının yüksek olduğunu şimdiden söylemeliyiz.

Yeni Smart Battery Case birkaç yıl önce iPhone 6’lar için piyasaya sürülen bataryalı kılıflar ile benzer bir tasarıma sahip, ancak önemli gelişmeler yapılmış. Adından da anlaşılacağı üzere bu kılıf içerisinde harici bir batarya bulunuyor.

Apple bataryalı kılıf yenilendi

iPhone’un Lightning girişi üzerinden cihaza bağlanan bu kılıf, harici batarya bitene kadar iPhone’un şarj olmasını sağlıyor. Kılıfta yer alan batarya yine alttaki bağlantı noktası üzerinden veya kablosuz olarak şarj edilebiliyor.

Hızlı şarj desteğine sahip olan kılıfın, önceki modellere kıyasla tasarımsal farklılıkları bulunuyor. Örneğin, arkada yer alan batarya çıkıntısı artık ortada yer almak yerine alt kısıma kadar uzanıyor. Bu daha iyi bir görüntü sunuyor.

Her üç iPhone modeli için ürünün fiyatı aynı. Smart Battery Case sahibi olmak isteyenlerin 999 TL gibi oldukça yüksek bir ücret ödemesi gerekiyor.

Shiftdelete

Soner Asım

Soner, teknolojiye olan inancını bir yaşam tarzına dönüştürmüş durumda. Teknolojiyi sadece anlatmıyor, onu adeta yaşıyor. Stajyer olarak başladığı Serinletici kariyerini, teknoloji editörü olarak tam gaz sürdürüyor...

You may also like...