Spice Girls animasyon film oluyor

Share

Geçtiğimiz yıl yeniden bir araya gelen ve turneye çıkmaya hazırlanan Spice Girls, bir animasyon filmi üzerinde çalışıyor. Süper kahraman temalı bir film olacağı ve filmdeki her karakteri grubun bir üyesinin seslendireceği gelen bilgiler arasında…

90’lara damga vuran Spice Girls grubu geçtiğimiz yıl tekrar bir araya gelmiş ancak bu grupla adını dünya çağında duyuran Victoria Beckham aralarına katılmamıştı. Bu anismanyon filminde Beckham’ın yer alıp almayacağı da belirsiz.

Melanie Chisholm, Geri Halliwell, Victoria Beckham, Emma Burton, Melanie Brown oluşan grup, 1994’te ilk kez kurulduğunda “Touch” adı verildi. Dönemin popüler erkek gruplarına rakip olması için kurulan Spice Girls gerçek adını Eylül 1995’te aldı.

Victoria Beckham’ın kendi soyadını hatırlayanlar? 1998’de ünlü futbolcu David Beckham ile evlenmeden önce Victoria’nın soyadı Adams’tı.

Spice Girls dağıldıktan sonra kızların hepsi birer albüm çıkarıp İngiltere’de müzik listelerinin en başında yer aldıysa da grubun şık kızı Victoria Beckham, üzerinde çalıştığı hip-hop albümünü tamamlamak yerine tasarımcı olmayı tercih etti.

Ä°lgili resim

Spice Girls’ün 1997 yılında vizyona giren “Spice World” adlı bir de filmi de var. Dünyanın en akılda kalıcı şarkılarından “Wannabe” 10 dakika içinde yazıldı. Şarkının klibi de tek planda çekildi.

1997’nin başında listelere 11. sıradan giriş yapan “Wannabe,” ABD En İyi 100 şarkı listesine en iyi giriş yapan İngiliz olma unvanını, rekoru 1964’te “I Want to Hold Your Hand” şarkılarıyla kıran The Beatles’ın elinden aldı. Daha sonra bu rekor The Wanted ve One Direction tarafından tekrar kırıldı.

Spice Girls kızları model alınarak tasarlanan oyuncak bebekler 11 milyon dolardan fazla satış yaptı.

Cosmopolitan

Neval Erbak

Kocaeli Üniversitesi Radyo, TV ve Sinema bölümü mezunu olan Neval, İletişim Fakültesi radyosunda yayınlanan ‘Dört Köşe’ adlı programıyla, Aydın Doğan Vakfı 23. Genç İletişimciler Yarışması İşitsel Dal/Müzik Programı kategorisinde 1.'lik ödülü kazandı. Neval, Serinletici'de kültür-sanat, yaşam-eğlence üzerine yazılar yazıyor.

You may also like...