Google Pixel 4 çerçevesiz bir ekran ile gelebilir

Share

Başta Samsung olmak üzere günümüzde telefon üreticileri ekran çerçevelerini her geçen gün azaltırken, Google’ın Ekim ayında tanıttığı Pixel 3 ve Pixel 3 XL modelleri rakiplerinin biraz gerisinde kalan bir tasarıma sahip.

Ortaya çıkan yeni bir patent internet devinin nihayet çerçevesiz ekrana sahip bir telefon üzerinde çalıştığını işaret ediyor. Google Pixel 4 olması beklenilen bu telefon, tasarımı ile dikkatleri üzerine toplayacak gibi görünüyor.

Google Pixel 4 çerçevesiz bir ekran ile gelebilir

Çizimlere baktığımızda Google için standartlaşan geniş çerçeve ve stereo hoparlör kurulumunun yerini, çentiksiz ve tamamen ekrandan oluşan bir tasarımın aldığını görüyoruz.

Arka tarafa baktığımızda ise Google’ın diğer üreticiler karşısında adeta direnerek koruduğu tek arka kamera ve çift renkli yapı korunuyor. Arka taraf Pixel 2 XL’a benzediği için tasarım daha önce patentlenmiş olabiliyor.

Bu şu anda bir patent olduğu için Google’ın yeni akıllı telefonunu bu şekilde üreteceğinin garantisi yok. Ancak, Google Pixel 4 modelinde büyük bir tasarımsal değişiklik beklendiği için bu tasarımın kullanılma ihtimali yüksek.

Shiftdelete

Soner Asım

Soner, teknolojiye olan inancını bir yaşam tarzına dönüştürmüş durumda. Teknolojiyi sadece anlatmıyor, onu adeta yaşıyor. Stajyer olarak başladığı Serinletici kariyerini, teknoloji editörü olarak tam gaz sürdürüyor...

You may also like...