George R.R. Martin imzalı ‘Nightflyers’ prömiyer tarihi belli oldu

Share

Game of Thrones’un yaratısıcı George R.R. Martin’in Nightflyers uyarlamasının Netflix prömiyer tarihi belli oldu.

Netflix’in yayınladığı en yeni fragmana göre dizi 1 Şubat’ta izleyici karşısına çıkacak.

George R.R. Martin imzalı korku hikayesinden uyarlanan Nightflyers, 2093 yılında geçiyor. 10 bölüm halinde yayınlanan dizi, yeni yaşam formları bulmak üzere uzay yolculuğuna çıkan bir grup bilim insanını takip ediyor. Güneş sisteminin en uzak noktasına kadar giden gemide bir noktadan sonra işler çığırından çıkmaya başlar. Adım adım akıllarını kaybetmenin eşiğine gelen bilim insanları, asıl tehlikenin uzayda değil kendi uzay gemilerinde olduğunu keşfedeceklerdir.

Nightflyers’ın showrunner ve senarist koltuğu Jeff Buhler’a emanet edildi. Dizinin oyuncu kadrousunda Eoin Macken, David Ajala, Gretchen Mol, Jodie Turner-Smith, Angus Sampson, Sam Strike, Maya Eshet ve Brian F. O’Byrne başı çekerken yürütücü yapımcı tarafında George R.R. Martin, Gene Klein, David Bartis, Doug Liman, Brian Nelson, Mike Cahill ve Andrew McCarthy görev yapıyor.

Amerika’da geçtiğimiz ay izleyici karşısına çıkan Nightflyers 1 Şubat’ta Netflix’te başlıyor.

Beyazperde

Sema Doğan

Akdeniz Üniversitesi İktisat Bölümü'nden mezun olan Sema, İzmir'de özel bir şirkette danışman olarak çalışıyor. Konu film olduğunda izleyicilikten yorumlamaya her alanda heyecanına engel olamayan Sema'yı arkadaşları "Film Girl" olarak anıyor. Bununla birlikte teknolojiye büyük ilgi duyan Sema, Serinletici için kültür-sanat, yaşam ve teknoloji içerikleri sağlıyor.

You may also like...