Samsung katlanabilir telefonun fiyatı S10’un iki katı olacak

Share

Uzunca bir süredir sızıntılara konu olan Samsung katlanabilir telefon ile ilgili heyecan verici gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Bugünkü gelişmeye göre, merakla beklenen Samsung katlanabilir telefon fiyatı ile ilgili önemli detaylar gün yüzüne çıkartıldı.

Samsung katlanabilir telefon fiyatı ile şaşırtacak

Hatırlarsanız, Samsung geçtiğimiz haftalarda Paris’teki Concorde Meydanı‘nda yer alan bir reklam panosuna katlanabilir telefonu ile ilgili önemli bir ipucu vermişti.

Vermiş olduğu reklamda 20 Şubat tarihini işaret eden Samsung, ayrıca ”Gelecek Açıklanıyor” kelimeleriyle de katlanabilir telefona işaret ettiğini gözlemlemiştik.

Şirkete yakın kaynaklarca elde edilen bilgiler doğrultusunda, katlanabilir telefonun 20 Şubat‘ta tanıtılacak olan Galaxy S10 ile eş zamanlı olarak gün yüzüne çıkartılacağına da kesin gözüyle bakılıyor.

Tüm bunların haricinde ise bugün, Samsung’un devrimsel nitelikte telefonun fiyatı ile ilgili önemli bir iddiada da bulunuldu. Ortaya atılan iddiaya göre, söz konusu telefonun fiyatının Galaxy S10 modellerinin iki katı olacağı belirtildi.

Ancak, söz konusu telefonun fiyatı hakkında henüz rakam verilmese de, elde edilen bilgiler ışığında bu telefonun fiyatının 1850 ila 2500 dolar arası olması ön görülüyor.

Her ne kadar fiyatı ile ulaşılması zor bir cihaz olarak görülse de Samsung’un katlanabilen telefonun özellikleriyle de çok konuşulacağını görmekteyiz.

Samsung yetkilisinin aktarmış olduğu bilgiler göre, söz konusu bu telefonda yer alan özel arayüz yazılımı sayesinde aynı zamanda 3 farklı uygulama çalıştırılabilecek.

Bunun haricinde ise, hem tablet hem de akıllı telefon olarak kullanılabilecek olan Galaxy F, kısacası akıllı telefon pazarında bambaşka bir devri başlatacak.

Peki, Samsung katlanabilir telefon ile bizleri neler bekliyor?

Resmi bilgilere göre devrimsel nitelikteki telefon katlanmadığı zaman 7.3 inç boyutundaki bir tablet olarak kullanılabiliyor. Katlandığında ise 4.58 inç boyutundaki bir akıllı telefona dönüşen katlanabilen telefon 200 gram bir ağırlığa sahip.

Fakat etkinlikte tanıtılan söz konusu modelin prototip olduğunu da göz önünde bulundurursak, 2019 yılınca oldukça modern hatlara sahip bir katlanabilir akıllı telefon modeli ile karşılaşacağımızı da özellikle belirtelim.

Shiftdelete

Soner Asım

Soner, teknolojiye olan inancını bir yaşam tarzına dönüştürmüş durumda. Teknolojiyi sadece anlatmıyor, onu adeta yaşıyor. Stajyer olarak başladığı Serinletici kariyerini, teknoloji editörü olarak tam gaz sürdürüyor...

You may also like...