Tesla Model 3, Avrupa için onaylandı

Share

Tesla’nın elektrikli otomobili Model 3, Avrupa’da yer alabilmek için onay aldı.

Tesla, artık Model 3 otomobillerini Avrupalı müşterilere teslim edebilecek. Uzunca bir süre Avrupa pazarına girmeyi hedefleyen Tesla, bu pazara girebilmesi için gerekli onayı aldı.

TESLA MODEL 3 AVRUPA YOLLARINDA

Uzun zamandır istediği Avrupa pazarına girebilmek için gerekli onayları alan Tesla, daha düşük fiyatlı olarak tanımladığı Model 3 otomobilini Avrupa’da satışa çıkaracak. Gelecek ay Avrupa’daki müşterileri için bir tanıtım gerçekleştirmeyi planlayan şirket, bu onay haberinin ardından çalışmalarını hızlandırdı. Edinilen bilgilere göre, içinde Tesla Model 3’lerin bulunduğu büyük bir kargo gemisi, Avrupa için çoktan yola çıkmış durumda. Geminin, 2 Şubat’ta Belçika’da olması bekleniyor.

ELON MUSK: HEDEF ODAKLI ÇALIŞACAĞIZ

Geçtiğimiz günlerde Tesla’nın iş gücünü yüzde 7 azaltma kararı alan Elon Musk, artık sadece hedef odaklı çalışacaklarını ve sadece Model 3 üretimine odaklanacaklarını açıklayarak, birçok işçiyi işten çıkarmıştı. Şirket, yeni hedefleri doğrultusunda çalışmalarına devam ederken, bu yeni gelişmenin Avrupa otomobil pazarını da hareketlendirmesi bekleniyor.

En Son Haber

Emre Kalkan

Serinletici idari işler yöneticisi ve teknoloji editörü Emre, mobil cihazlara ve donanımlara oldukça ilgili ve konsol oyunları olmadan yaşayamayacağına inananlardan. Türkiye'de VR'ın da öncülerinden olan Emre, bilgisayar programcılığı mezunu.

You may also like...