SJP’den Carrie Bradshaw alarmı!

Share

Son günlerde ‘geri dönüyor, geri döndü, efsanenin dönüşü’ haberlerini Carrie Bradshaw isminin yanında görüp kalp çarpıntısına yakalanmadık değil. Haberlerin sebebi ise Sarah Jessica Parker’ın Instagram hesabından yayınlamış olduğu bir video.

Bu küçük ve sevimli video buram buram Sex and the City kokuyor. Adeta bir zaman makinesindeymişçesine anılarımız canlanıyor ve aklımıza ilk olarak ‘acaba Sex and The City ekranlara mı dönüyor’ sorusu geliyor.
Tabii kalbimizden geçen ilk düşünce bu yönde.

Fakat dizide Samantha rolündeki Candace Bushnell ile gerçek hayatta pek de dost canlısı ilişkilerinin olmadığını biliyoruz. O yüzden de aklımıza ilk olarak Samantha karakteri diziden ayrılacak mı sorusu geliyor. İkinci soru ise geçmişte güzel maceralara imza atan karakterleri aynı sıcaklıkla ekrana yansıtıp yansıtamayacakları yönünde.

Yıllar sonra ekranlara dönen ‘iyileştirilmiş ve geliştirilmiş’ diziler ne yazık ki seyirci nezdinde sınıfta kalıyor. Çünkü sadık seyirci, o eski zamanlardaki frekansı bir türlü yakalayamıyor.

Sex and The City dönüyorsa şayet, zihnimizdeki hatırayı güzelleştireceğine inanmak isteriz.
Bununla birlikte Sarah Jessica Parker paylaştığı videonun altına şu notu düşüyor: “Eski arkadaşım. O kadar net bir duruş sergiliyor ki. Muhteşem bir markayla iş birliğine gidiyor ve hepimizin önemsediği bir konuyu destekliyor. Devamı gelecek. X, SJ.”

Ä°lgili resim

Bu not ile birlikte SATC’nin dönüşünden çok Carrie Bradshaw üzerinden yapılacak bir reklam kampanyası izleyeceğimiz kanısına varıyoruz.

Yine de neler olacağını merak etmiyor değiliz. Bekleyip görelim!

Neval Erbak

Kocaeli Üniversitesi Radyo, TV ve Sinema bölümü mezunu olan Neval, İletişim Fakültesi radyosunda yayınlanan ‘Dört Köşe’ adlı programıyla, Aydın Doğan Vakfı 23. Genç İletişimciler Yarışması İşitsel Dal/Müzik Programı kategorisinde 1.'lik ödülü kazandı. Neval, Serinletici'de kültür-sanat, yaşam-eğlence üzerine yazılar yazıyor.

You may also like...