‘Tüm kapılar yüzüme kapandı’

Share

DeMarcus Cousins, NBA’de geçirdiği son 18 ayda önce Sacramento Kings‘le sonra New Orleans Pelicans‘la uzun vadeli planlar yaptı ve sonrasında yarı yolda bırakıldı.

Los Angeles Lakers ihtimali sakatlık sonrası uzaklaştı ve maaş bütçesi olan takımların sayılması azalmaya başladı.

The Athletic’e konuşan Cousins daha 2018’de serbest kaldığı ilk gün Warriors‘a gitmeyi hedeflediğini ve sonraki gün yönetimin üst kademelerindeki isimleri aramaya başladığını açıkladı.

“Ulaştığım insanlar, görüştüğüm takımlar ve yüzüme kapatılan telefonlar. Herkes kapıları yüzüme kapattı. Keşke o konuşmaları paylaşabilsem. Ama artık geride kaldı. Ben de sonrasında Golden State‘e ve aynı teklifi yapan tekliflere ulaştım.”

Ama Boogie insanların Warriors’a beşinci All-Star’ın gitmesine sinirlenmesine anladığını da söyledi ve yine ekledi:

“Ama o günkü şartları bilmiyor. Benim derim kalın. Ben rahatım. Kafamda kendi sağlığım var. Kafamda kariyerimin uzun vadeli gidişatı var. Kafamda kendi mutluluğum var.”

eurohoops.net

Neval Erbak

Kocaeli Üniversitesi Radyo, TV ve Sinema bölümü mezunu olan Neval, İletişim Fakültesi radyosunda yayınlanan ‘Dört Köşe’ adlı programıyla, Aydın Doğan Vakfı 23. Genç İletişimciler Yarışması İşitsel Dal/Müzik Programı kategorisinde 1.'lik ödülü kazandı. Neval, Serinletici'de kültür-sanat, yaşam-eğlence üzerine yazılar yazıyor.

You may also like...