Fazıl Say evlendi

Share

Dünyaca ünlü piyanist Fazıl Say, üç yıldır birlikte olduğu sevgilisi piyanist Ece Dağıstan ile İtalya’nın Milano kentinde evlendi.

Ankara’da verdiği konserde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı ağırlayan dünyaca ünlü piyanist Fazıl Say, sevgilisi Ece Dağıstan ile Milano’da nikah masasına oturdu.

Türkiye Cumhuriyeti Milano Başkonsolusu Özgür Uludüz’ün kıydığı nikâhın şahitliğini yakın dostları Kadir Dursun ve Haldun Demirhisar yaparken, Ece Dağıstan’ın nikâh şahitliğini ise yakın arkadaşları Esra Erlevent ve Hande Yılmaz yaptı. Türkiye’nin Milano Başkonsolosluğu’nda kıyılan nikaha çiftin yakın dostları katıldı. Çift, düğünlerini bu yaz Türkiye’de yapmayı planlıyor.

Fazıl Say İtalya turnesi kapsamında 27 Ocak’ta dünyanın en önemli konser salonlarından biri olan Milano Teatro alla Scala’da konser verecek. Say’ın İtalya turnesi Bologna, Floransa ve Torino konserleriyle devam edecek.

T24

Sema Doğan

Akdeniz Üniversitesi İktisat Bölümü'nden mezun olan Sema, İzmir'de özel bir şirkette danışman olarak çalışıyor. Konu film olduğunda izleyicilikten yorumlamaya her alanda heyecanına engel olamayan Sema'yı arkadaşları "Film Girl" olarak anıyor. Bununla birlikte teknolojiye büyük ilgi duyan Sema, Serinletici için kültür-sanat, yaşam ve teknoloji içerikleri sağlıyor.

You may also like...