Renault Clio 5’in iç tasarımı tanıtıldı

Share

Renault geçtiğimiz günlerde Yeni Clio’nun çok yakında tanıtılacağını müjdelemişti. Açıklandığı gibi 2019 Renault Clio bugün tanıtıldı, ama sadece iç tasarımı… Bakalım Renault Clio iç tasarımı nasıl gözüküyor?

İşte 2019 Renault Clio iç tasarımı

Günümüzün en popüler otomobillerinden birisi olan Clio 5. nesliyle karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. Geçtiğimiz günlerde markanın yayınladığı bir teaser’da 28 Ocak tarihinde yeni Clio’nun tanıtılacağı müjdelenmişti.

Söylendiği yeni Clio tanıtımını gerçekleştiren Fransız otomobil devi, bu tanıtımı birazcık farklı yaptı. Sadece otomobilin iç tasarımını sergileyen Renault, tamamen yenilenen iç mekan sayesinde oldukça iddialı gözüküyor.

Önceki nesle göre oldukça modern bir tasarıma sahip olan 2019 Clio, ince göbekli ve üç kollu direksiyonu ve tasarımı tamamen değiştirilen dikey olarak konumlandırılmış 10 inçlik bilgi eğlence sistemiyle dikkat çekiyor.

Klima kontrol butonları da tamamen yenilenen otomobilin havalandırma çıkışları da artık yuvarlak tasarımda değil. Gösterge paneli de halk arasında hayalet ekran olarak bilinen TFT ekranlı dijital olarak yenilenmiş.

Her ne kadar göreceli olsa da önceki tasarıma kıyasla oldukça şık görünen iç tasarımda, elle kontrol edebileceğimiz analog bir ses kontrol butonunun yer almaması da eksi bir özellik olarak gösterilebilir.

Aracın beklenen dış tasarımı ise yaklaşık olarak şu şekilde olacak:

Ä°lgili resim

Ä°lgili resim

Shiftdelete

Soner Asım

Soner, teknolojiye olan inancını bir yaşam tarzına dönüştürmüş durumda. Teknolojiyi sadece anlatmıyor, onu adeta yaşıyor. Stajyer olarak başladığı Serinletici kariyerini, teknoloji editörü olarak tam gaz sürdürüyor...

You may also like...