Samsung, Galaxy S10 üretimine başladı

Share

Samsung’un ekrandan parmak izi gibi yeniliklere ev sahipliği yapan, Galaxy S10 modellerini tanıtmasına kısa bir süre kaldı. Bu kapsamda MWC 2019’un hemen öncesinde Unpacked etkinliğinde tanıtılacak cihazlar için beklenen haber geldi.

21 Aralık’ta paylaşılan bir raporda, Samsung’un Galaxy S10 üretimine başladığı iddia edilmişti. The Investor tarafından paylaşılan yeni raporda ise üretimin 25 Ocak 2019 itibariyle başladığı belirtildi.

Galaxy S10 üretimi başladı

Hatırlayacağınız üzere Samsung, Galaxy S9‘un üretimine de Ocak ayı itibariyle başladığını duyurmuştu. Fakat bu yıl Infinity-O ekranlada yaşanabilecek herhangi bir aksiliğe karşı üretimin erken bir tarihe alındığı iddia ediliyordu.

Her ne olursa olsun, artık Galaxy S10’un üretim hattında olduğunu biliyoruz. Bu kapsamda sızdırılan son tasarımların kesinleştiğini rahatlıkla söyleyebilirken, şu anda sadece 4G’li modellerin üretildiğini tekrar hatırlatmak isteriz.

Samsung daha önce belirtildiği gibi 5G desteğine sahip olan Galaxy S10 X‘in ve katlanabilir Galaxy modelinin üretimine daha sonra başlayacak. Ayrıca her iki telefonun Güney Kore’nin Gumi kentindeki fabrikada üretileceği belirtiliyor.

6.4 inç, 6.1 inç ve 5.8 inç ekran boyutlarına sahip olan üç Galaxy S10 modeli, 20 Şubat tarihinde resmi olarak tanıtılacak

Shiftdelete

Öktem Ersoy

Her gün, Star Wars yaşam türlerini bir gün tüm evrende görme ütopyasıyla uyanan Öktem tam bir teknoloji aşığı. iOS, Android gibi taraf tutmalardan uzak kalarak 1 ve 0'lardan oluşan dünyanın tamamını kollarını açarak kucaklayan Öktem Ersoy, Serinletici'de F1 ve teknoloji editörlüğü yapıyor.

You may also like...