Redmi, Note 7 Pro için anket başlattı

Share

Redmi Note 7 satışları tıkır tıkır ilerlerken, Redmi Ceo’su serinin üst modeli için kolları sıvadı. Redmi Ceo’su Lu Weibing, Çin’in popüler sosyal medya platformlarından Weibo‘da başlattığı ankette, kullanıcılara yeni modelden beklentilerini sordu. Redmi Note 7’nin Pro modelinde yükseltilmesi gereken en önemli iki şeyin sorulduğu anket, iki gün sonra bitecek. Note 7 Pro için anket yapan Redmi, kullanıcılardan hızlı bir geri bildirim almışa benziyor.

Note 7 Pro için anket başlatıldı, sonuç şimdiden belli

Anketin bitmesine iki gün olmasına rağmen, şimdiden ağırlıklı sonuçlar belli oldu diyebiliriz. Yapılan ankette oyların yaklaşık yüzde 35‘lik kısmı, daha hızlı ve güçlü bir yonga setine verildi. Eğer söylentiler doğruysa, insanlar istediklerini alacak. Redmi Note 7 Pro modelinde, Snapdragon 675 işlemcinin kullanılması bekleniyor. Aynı zamanda bu işlemciyi kullanan ilk modellerden birisi de olacak.

Ağırlıklı oylar işlemci tarafında olurken, ikinci seçenekte ise yüzde 19,1 ile arka kamerada iyileştirme şıkkı kendine yer edindi. Bu iyileştirmeler arasında özellikle sensör tarafında daha iyi bir güncelleme beklentisi yer alıyor. Üçüncü seçenek ile yüzde 16,5 ile daha büyük bir depolama alanı. Bu kolay sağlanabilir olmasıyla birlikte, sızıntılar zaten bunun yapıldığını belirtiyor. Pro modelde 128 GB‘lık bir depolama alanının bulunacağı söylentiler arasında.

Bu üç şıkkın dışında kalan seçenekler daha az dikkat çekmiş durumda. Geride kalan dört seçenek ise sırasıyla ‘daha geniş batarya’, ‘8 GB RAM’, ‘suya dayanıklılıkta iyileştirmeler’, ‘ön kamerada iyileştirmeler’.

Shiftdelete

Soner Asım

Soner, teknolojiye olan inancını bir yaşam tarzına dönüştürmüş durumda. Teknolojiyi sadece anlatmıyor, onu adeta yaşıyor. Stajyer olarak başladığı Serinletici kariyerini, teknoloji editörü olarak tam gaz sürdürüyor...

You may also like...