Nokia’dan yeni Android One modeli geliyor

Share

Son dönemde 5 kameralı Nokia 9 PureView ile adından sıkça söz ettiren HMD Global’in kullanıcılar ile buluşturacağı telefonlar ortaya çıkmaya devam ediyor.

Bu kez Nokia TA-1157 model numarasına sahip bir telefonun FCC sertifikasını aldığı ortaya çıktı. İki versiyonu bulunacak olan bu telefonun en dikkat çekici noktası, Nokia 7.1 Plus ile benzer şekilde Android One‘lı bir model olması.

Nokia Android One telefonlarına bir yenisini ekliyor

149 mm uzunluğunda ve 71 mm genişliğinde olan telefon, 2 GB RAM / 16 GB depolama ve 3 GB RAM / 32 GB depolama olmak üzere iki model olarak karşımıza çıkacak. Her iki model çift SIM kart desteğine sahip olacak.

FCC belgelerinde cihazın arka tarafında çift kameranın yer alacağı görülüyor. Bu durumda cihazın Plus takısını alacağını söylememiz yanlış olmayacaktır. Bunun yanı sıra arka kameranın hemen altında parmak izi okuyucu bulunuyor.

Cihazda 3000 mAh kapasiteli batarya yer alıyor. Telefon hakkında ortaya çıkan son detay ise NFC, Bluetooth 4.2 ve 2.4 GHz Wi-Fi bağlantı teknolojilerine sahip olduğu. Nokia’nın bu telefonu ne zaman satışa sunacağı şu anda bilinmiyor.

Shiftdelete

Emre Kalkan

Serinletici idari işler yöneticisi ve teknoloji editörü Emre, mobil cihazlara ve donanımlara oldukça ilgili ve konsol oyunları olmadan yaşayamayacağına inananlardan. Türkiye'de VR'ın da öncülerinden olan Emre, bilgisayar programcılığı mezunu.

You may also like...