Red Bull, Formula 1’i satın alacağını yalanladı

Share

Red Bull’un motor sporları danışmanı Helmut Marko, Red Bull’un Formula 1’i Liberty Media’dan satın alacağı haberlerini yalanladı.

Geçtiğimiz hafta Liberty Media’nın Formula 1’i satacağı yönünde söylentiler çıkmış ve bu söylentilerden kısa bir süre sonra da Liberty’e yönelik 16 Grand Prix’nin organizatörlerinin yer aldığı Formula 1 Organizatörler Birliği FOPA’dan eleştiriler gelmişti.

Liberty Media, o günden bu yana hiçbir resmi açıklama yapmadı ve F1’in satacağını ne yalanladı ne de doğruladı.

Bununla birlikte Red Bull’un Formula 1’i satın alacağı yönünde çeşitli söylentiler dolaşıyor.

Konu hakkında konuşan Helmut Marko, Auto Bild’e şöyle dedi: “Bu bizim için gerçekten hiçbir anlam ifade etmiyor. Söylentiler doğru değil.”

Öte yandan İtalya ve Britanya gibi sezon sonunda Formula 1’le olan anlaşması bitecek olan Hockenheim’ın yöneticisi Georg Seiler, Liberty yönetiminden memnun olmadıklarını ima etti.

“Liberty Media ile yapılan görüşmeleri yapıcı olduğunu söylemek bizim için oldukça önemli.”

“Fakat Formula 1 Organizatörler Birliği’nin geri kalanı gibi, organizatörlerin Formula 1’in geleceğiyle ilgili temel kararlarda yeterince temsil edilmediğine inanıyoruz.”

Motorsport

Öktem Ersoy

Her gün, Star Wars yaşam türlerini bir gün tüm evrende görme ütopyasıyla uyanan Öktem tam bir teknoloji aşığı. iOS, Android gibi taraf tutmalardan uzak kalarak 1 ve 0'lardan oluşan dünyanın tamamını kollarını açarak kucaklayan Öktem Ersoy, Serinletici'de F1 ve teknoloji editörlüğü yapıyor.

You may also like...