2019 iPhone XI için fiyat düşüşü olmayabilir

Share

Apple’ın geçtiğimiz yıl Eylül ayında tanıtımını gerçekleştirdiği yeni iPhone modellerinin, (iPhone XR, XS ve XS Max) iPhone X ile benzerliğinin yanı sıra yüksek fiyat etiketine sahip olması satışların yavaşlamasında büyük rol oynadı.

Yeni iPhone’lara olan ilginin beklenilenin çok altında olması, bu yıl tanıtılacak olan ( 2019 iPhone ) modellerin daha uygun bir fiyat ile satışa sunulacağını akıllara getirdi. Ancak, Apple kullanıcıların beklentisini karşılamayabilir.

2019 iPhone modellerinin fiyatı aynı olabilir

Droid Shout tarafından elde edilen bilgilere göre, 2019 iPhone modellerinde aynı fiyat politikası uygulanacak. Bu kapsamda iPhone XR (2019) modeli 749 dolar, iPhone XI modeli ise 999 dolar fiyat etiketine sahip olacak.

Büyük ekrana sahip olan iPhone XI Max’ın ise 1099 dolardan başlayan bir fiyata sahip olması bekleniyor. Kısacası, iddialar doğru çıkarsa 2018 iPhone’larda uygulanan fiyat politikasını, aynı şekilde 2019 iPhone modellerinde göreceğiz.

Başta Çin olmak üzere iPhone satışlarında ciddi bir düşüş yaşandığı herkes tarafından bilinir hale geldi. Ancak, Curpetino merkezli teknoloji devinin fiyat politikasını korumaya karar vermesi bir yandan hiç şaşırtıcı gelmiyor.

Sebebi ise dünya genelindeki düşüşe rağmen, ABD pazarının bu durumdan fazla etkilenmemesi. Tabi, başta ülkemiz olmak üzere ABD dışında fiyatların 2018 yılına kıyasla daha düşük seviyede olması bekleniyor.

Shiftdelete

Emre Kalkan

Serinletici idari işler yöneticisi ve teknoloji editörü Emre, mobil cihazlara ve donanımlara oldukça ilgili ve konsol oyunları olmadan yaşayamayacağına inananlardan. Türkiye'de VR'ın da öncülerinden olan Emre, bilgisayar programcılığı mezunu.

You may also like...