Pink, Hollywood Bulvarı’ndaki yerini aldı

Share

1958’de açılan ve her yıl milyonlarca turistin ziyaret ettiği Hollywood Bulvarı’na her geçen gün yeni isimler ekleniyor. 40 yaşındaki dünyaca ünlü şarkıcı Pink de Hollywood Bulvarı veya diğer bir ismiyle Şöhretler Kaldırımı’ndaki yerini aldı.

Pink, Hollywood Bulvarı’ndaki yıldızının açılışına iki çocuğu ve eşi Carey Hart ile birlikte katıldı. Kariyerine onlarca şarkı ve sayısız ödül sığdıran Pink, “Bu gerçeküstü. Son zamanlarda bir şekilde sahip olmayı başardığım bu kariyeri tekrar düşünmek bir yolculuktu. İlk rekor anlaşmamı 23 yıl önce imzaladım.” ifadelerini kullandı.

“Hayranlarıma teşekkür ederim bunu önemli yapan sizsiniz. Geldiğiniz için teşekkür ederim. Kocam, o çok tatlı. O benim aklım ve beni kızdırmadıysa söyleyecek fazla bir şeyim yok. Sen olmasan burada ayakta durmazdım. Asla değişme. Çocuklarım, siz benim yıldızlarımsınız ve ben sizsiz asla parlamazdım.” dedi.

Cosmopolitan

Neval Erbak

Kocaeli Üniversitesi Radyo, TV ve Sinema bölümü mezunu olan Neval, İletişim Fakültesi radyosunda yayınlanan ‘Dört Köşe’ adlı programıyla, Aydın Doğan Vakfı 23. Genç İletişimciler Yarışması İşitsel Dal/Müzik Programı kategorisinde 1.'lik ödülü kazandı. Neval, Serinletici'de kültür-sanat, yaşam-eğlence üzerine yazılar yazıyor.

You may also like...