James Harden sakatlığına rağmen Dallas’ı yıktı

Share

Houston Rockets, James Harden’ın omuz sakatlığına rağmen parkedeki yerini aldığı karşılaşmada Dallas Mavericks’i sahasında üstün bir oyunla ve 120-104’lük skorla mağlup etmeyi başardı.

Bu sonuçla birlikte Houston Rockets, sezon derecesini 33-23’e getirirken Dallas Mavericks‘in sezon derecesi ise 26-30’a geldi.

Houston Rockets’ta 31 sayı ile mücadele eden James Harden, 8 ribaund ve 7 asist ile yine triple-double’a yaklaştı. Gerald Green benchten gelerek 19 sayılık katkı verirken Eric Gordon galibiyete 18 sayı ile destek oldu. Chris Paul 17 sayı ve 11 ribaund ile double-double yaparken Kenneth Faried 17 sayı ile mücadele etti.

Dallas Mavericks’te Luka Doncic, 21 sayı, 10 ribaund ve 8 asist ile triple-double’ın kıyısından dönse de mağlubiyete engel olamadı. Jaylen Brunson 13 sayı ile mücadele ederken Dwight Powell 12 ve Tim Hardaway Jr. 10 sayı ile çift hanelere ulaşan isimler oldu.

eurohoops.net

Neval Erbak

Kocaeli Üniversitesi Radyo, TV ve Sinema bölümü mezunu olan Neval, İletişim Fakültesi radyosunda yayınlanan ‘Dört Köşe’ adlı programıyla, Aydın Doğan Vakfı 23. Genç İletişimciler Yarışması İşitsel Dal/Müzik Programı kategorisinde 1.'lik ödülü kazandı. Neval, Serinletici'de kültür-sanat, yaşam-eğlence üzerine yazılar yazıyor.

You may also like...