Nokia 9 PureView için geri sayım başladı

Share

Nokia, işi abartıp 5 kameralı bir telefonla karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. Arka yüzünde çember şeklinde dizilen 5 kamera sensörünü kullanması beklenen Nokia 9 PureView’in en net görüntüsü ise nihayet yayınlandı.

Nokia 9 PureView, telefon pazarında bir ilki başaracak. 5.99 inç’lik ekranla gelmesi beklenen telefon, dünyanın ilk 5 kameralı telefonu olacak. 1440×2880 piksel ekran çözünürlüğü sunan Nokia 9 PureView, oldukça kalın bir çerçeve yapısıyla geliyor. Bu anlamda çentiğe dahi ihtiyaç duymayan telefon, gücünü Qualcomm’un Snapdragon 845 işlemcisinden alıyor. 6 ve 8 GB RAM ile 128 ve 256 GB depolama seçenekleriyle satışa sunulması planlanan telefonda 4150 mAh batarya tercih edilmiş.

Telefonun en önemli özelliği arka yüzünde saklı elbette. Arkasında 7 adet yuva barındıran Nokia 9 PureView’in kamera çözünürlükleriyle ilgili net bir bilgi ise henüz bulunmuyor. Ancak şirkete yakın kaynaklara göre cihazın kameraları LED flaş-kızılötesi odaklama-ana sensör-telefoto-geniş açı-derinlik-monokrom (ultra geniş) şeklinde olacak.

Nokia 9 PureView için geri sayım sürüyor: İşte en net görüntüsü

Nokia’nın en pahalı telefonu olması beklenen cihazın 800 ila 900 dolarlık fiyat etiketiyle satışa sunulması bekleniyor.

Hürriyet

Soner Asım

Soner, teknolojiye olan inancını bir yaşam tarzına dönüştürmüş durumda. Teknolojiyi sadece anlatmıyor, onu adeta yaşıyor. Stajyer olarak başladığı Serinletici kariyerini, teknoloji editörü olarak tam gaz sürdürüyor...

You may also like...