5X5: Sevgililer Günü’ne adanmış şarkılar

Share

14 Şubat Sevgililer Günü göreceli bir gündür. Seveni de vardır sevmeyeni de… Bu bakımdan 14 Şubat kendi içinde 5’e ayrılır:

1- Sevgililer Günü’nden nefret edenler

2- Sevgilisi olmadığı için bugünü önemsemeyenler

3- Hediye almak zor geldiği için Sevgililer Günü umurunda değilmiş gibi yapanlar

4- 14 Şubat’a yürekten kırmızı kalpler ve kırmızı güllerle bağlı olanlar

5- Tarafsız olanlar… Kutlama için bir fırsatsa Sevgililer Günü, neden olmasın?

Açıkçası biz 5. kategoriye dahil olanlardanız. Hayata ufak tefek sürprizler katmayı severiz. Dolayısıyla 14 Şubat Sevgililer Günü bizler için bir macera demektir. Çam sakızı çoban armağanı hediyeler, güzel bir yemeğin eşlik ettiği hoş sohbetler, sıcak şarabın yanında izlenen klasik filmler… İşte 14 Şubat bize bunları ifade ediyor. Normal günlerden pek de bir farkı yok; yalnızca şu sürpriz olayı işin içine bir hayli eğlence katıyor.

Bugünü böylesine keyifli bir şekilde atlatabilecekken üzerine fazlaca düşünmeyi, nefret etmeyi gerektirecek bir durum olduğunu düşünmüyoruz. Dahası sevdiğimiz kişiye bunu gösterme şansımız varsa, neden bunu geri tepelim ki?

İşte bu duygu ve düşüncelerle Serinletici 5X5 kategorisini Sevgililer Günü’ne adanmış şarkılarla donattık. Buyurun tadına bakın, dinleyin, keyfini çıkarın…

5- Bill Medley – Jennifer Warnes / The time of my life

4- Katie Melua / Just like heaven

3- Minnie Riperton / Loving you

2- Lionel Ritchie & Diana Ross / Endless Love

1- Karla Bonoff / All my life

Neval Erbak

Kocaeli Üniversitesi Radyo, TV ve Sinema bölümü mezunu olan Neval, İletişim Fakültesi radyosunda yayınlanan ‘Dört Köşe’ adlı programıyla, Aydın Doğan Vakfı 23. Genç İletişimciler Yarışması İşitsel Dal/Müzik Programı kategorisinde 1.'lik ödülü kazandı. Neval, Serinletici'de kültür-sanat, yaşam-eğlence üzerine yazılar yazıyor.

You may also like...