PS Classic hayal kırıklığı sürüyor: Fiyatı 40 dolara kadar indi

Share

Sony’nin Aralık ayında büyük bir heyecanla piyasaya sürdüğü retro oyun konsolu PlayStation Classic, büyük bir fiyasko olma yolunda ilerliyor. İlk olarak 100 dolarlık fiyat etiketiyle çıkışını yapan konsol, satışların çok kötü bir durumda olması nedeniyle kısa sürede 60 dolar seviyesine düşmüştü. Şimdiyse bazı ABD’li mağazalarda fiyatın 40 dolara kadar indiği ortaya çıktı.

Amerikan perakende satış mağazaları Walmart’ta PS Classic şu anda yalnızca 40 dolara satın alınabiliyor. Türkiye’de ise konsolu bugünlerde 450 TL civarına bulmak mümkün. Bildiğiniz gibi PS Classic, Aralık ayında 800 TL fiyat etiketiyle piyasaya sürülmüştü. Önümüzdeki aylarda Türkiye fiyatı daha da aşağılara inebilir.

3 Aralık’ta piyasaya sürülen PlayStation Classic, oyun seçimleri ve emülasyon problemleri gibi birçok nedenden dolayı oyuncular tarafından pek de olumlu yorumlar alamamıştı. Satış rakamları ve sonrasında yapılan indirimler de bir anlamda bu durumun piyasaya yansıması oldu. Bakalım indirimler ve konsolu kırılabilmesi gibi etkenler satışları olumlu yönde etkileyebilecek mi.

DH

Soner Asım

Soner, teknolojiye olan inancını bir yaşam tarzına dönüştürmüş durumda. Teknolojiyi sadece anlatmıyor, onu adeta yaşıyor. Stajyer olarak başladığı Serinletici kariyerini, teknoloji editörü olarak tam gaz sürdürüyor...

You may also like...