Xiaomi Mi 9’un resmi görselleri yayınlandı

Share

Xiaomi Mi 9 bekleyenlere müjdeli bir haberimiz var. Xiaomi’nin CEO’su Lei Jun oldukça ilginç bir hamleye başvurarak, Xiaomi Mi 9 görüntülerini resmi Weibo hesabı üzerinden yayınladı. İşte, merakla beklenen Xiaomi Mi 9 tasarımı!

Xiaomi Mi 9 tasarımı belli oldu

Şu zamana kadar akıllı telefon pazarında görülmemiş bir hamleye başvuran Xiaomi‘nin CEO‘su etkinliğe sayılı günler kala, resmi Weibo hesabı üzerinden Xiaomi Mi 9‘un gerçek görüntülerini yayınladı. Yayınlanan görüntüler ile beraber, merakla beklenen Xiaomi Mi 9 tasarımı da tamamen netleşmiş oldu.

Hemen yukarıdaki kaydırmalı görsellerden de görebileceğiniz üzere, yeni amiral gemisinin, üçlü arka kamera kurulumuyla geldiğini görmekteyiz.

Bunun haricinde, parmak izi tarayıcısına da ev sahipliği yapacak olan yeni Mi 9 modeli, Mi 8 ile yakalanan başarının devamını getirmek istiyor.

Lei Jun‘un henüz neden böyle bir hamleye başvurduğu bilinmezken, birçok kişi şimdiden 20 Şubat’ta tanıtılacak olan yeni amiral gemisini merakla beklemeye başladı.

Shiftdelete

Soner Asım

Soner, teknolojiye olan inancını bir yaşam tarzına dönüştürmüş durumda. Teknolojiyi sadece anlatmıyor, onu adeta yaşıyor. Stajyer olarak başladığı Serinletici kariyerini, teknoloji editörü olarak tam gaz sürdürüyor...

You may also like...