Yılın en popüler 5 ayrılık zamanı

Share

Bir sene aslında ilişkiler için hiç de kısa bir süre değil. Hem de bu devirde, en ciddi ilişkiler iki ay sürüyorken(!)… İşte bir yılı dolduramadan ayrılan çiftlerin en yaygın ayrılık zamanları:

1. Sevgililer Günü

Ne kadar ironik gözükse de Sevgililer Günü civarı ayrılıklar yoğun oluyor. Sevgililer Gününün yaklaşmasının yarattığı “ilişki ciddiye gidiyor” korkusundan olması muhtemel. Neyse ki yılın bu zamanını atlattık.

2. Bahar Zamanı

Havalar ısınıp da hormon seviyeleri yükselince ilişki içinde olmak zorlaşıyor olmalı. “Ben her bahar aşık olurum” sözünün nereden geldiği belli oldu.

3. 1 Nisan

“Senden ayrılıyorum” şakasını ciddiye almak mı, yoksa en başta o şakayı yapmak mı ayrılık sebebi? Herhalde ikisi de.

4. Yaz Ayları

Havalar ısındı, tatile çıkıldı ve eğlencenin dibine vuruldu. Hayat rahatlaşmışken ilişkinin ciddiyetini koruması zor gibi görünüyor. Tatilde, partilerde vakit geçirince insanın partnerini unutma olasılığı artıyor sanki.

5. Bayramlardan İki Hafta Önce

Kimse bayramlar gibi özel zamanlarda insanları üzmek istemez. İlla üzecekse de bayramlardan bir süre önce yapmaları kadar doğal bir şey yok.

*Bonus: En Az Ayrılık Olan Zaman

Yılbaşı civarı. Yeni yılı karşılamak gibi mutlu bir zamanda kimse kimseyi kırmak istemiyor olacak.

Marie Claire

Neval Erbak

Kocaeli Üniversitesi Radyo, TV ve Sinema bölümü mezunu olan Neval, İletişim Fakültesi radyosunda yayınlanan ‘Dört Köşe’ adlı programıyla, Aydın Doğan Vakfı 23. Genç İletişimciler Yarışması İşitsel Dal/Müzik Programı kategorisinde 1.'lik ödülü kazandı. Neval, Serinletici'de kültür-sanat, yaşam-eğlence üzerine yazılar yazıyor.

You may also like...