Organize İşler 2 Sazan Sarmalı Netflix’te

Share

Türk filmlerini Netflix‘te daha fazla görmeye başladığımızı farkederken, şirket her saniye Türk kullanıcılarını şaşırtıyor. Şimdi de Organize İşler Sazan Sarmalı Netflix kütüphanesinde yerini aldı!

Organize İşler Sazan Sarmalı Netflix kütüphanesinde!

Yılmaz Erdoğan ve ekibinin, ilk filmde de çok konuşulmayı başardığı ve büyük bir kitle tarafından sevdirdiği Organize İşler filminin devam filmi 1 Şubat‘ta gösterime girmişti.

Gösterime girdiği sıralarda sinema salonlarının büyük tartışmalarının etkisiyle epeyce konuşulan Organize İşler 2: Sazan Sarmalı, gösteriminden sadece 2 hafta sonra Netflix’te yerini aldı.

Şirketin yaptığı basın açıklamasında filmin gündemde epey konuşulmasının ardından ABD, İngiltere, Danimarka gibi ülkelerdeki kullanıcıların da filmi merak ettiği söyleniyor.

Bu sebeple şirket, sadece Türk kullanıcılar için düşünmemiş. Global anlamda da bir izlenme politikası izleyerek bu filmi kütüphanesine almış gibi görünüyor.

Organize İşler 2: Sazan Sarmalı, muhteşem kadrosuyla da dikkatleri üstüne toplayan bir film oldu. Yılmaz Erdoğan, Kıvanç Tatlıtuğ, Ezgi Mola, Rıza Kocaoğlu gibi önemli isimleri barındıran filmi artık Netflix’ten kolayca izleyebilirsiniz.

Organize İşler’in yeni filminde neler anlatılıyor?

Organize İşler 2, Asım Noyan ve çetesinin maceralarını konu ediyor. Asım Noyanyıllarca söylediği yalanlar ve çevirdiği oyunlarla insanları dolandırmaktadır. Kimsenin yakalamayı başaramadığı Asım Noyan ve çetesi bu kez de “sazan sarmalı” olarak adlandırdıkları bir üç kağıda bulaşır.

Dolandırıcılar kralının biricik kızı Nazlı dolandırılınca, Asım Noyan ve ekibi hemen harekete geçer. Nazlı, her ne kadar babasını organize işlerden vazgeçirmeye çalışsa da, kendisini birden sazan sarmalının içerisinde bulur.

Shiftdelete

Tolga Erbak

Kırklareli’de doğan Tolga Erbak, ilk ve orta öğretimini aynı şehrin Lüleburgaz ilçesinde tamamladı. Eğitim yaşamına İstanbul Kültür Üniversitesi’nde işletme okuyarak devam eden Tolga, üniversite yaşamının ardından İngiltere’de dil eğitimini tamamladı. Bu süre zarfında online dergi EDergim’in genel yayın yönetmenliği, yabancı film/diziler için altyazı çevirileri ve çeşitli dergi & sitelere Formula 1 haber çevirileri yapıp köşe yazıları yazan Tolga, aynı zamanda Türkiye’de önemli yer tutan sözlük sitelerinden Limon Sözlük’ün de kurucusu. Tolga Erbak’ın 2010 yılında başladığı ilk romanı Gidecek Var, yaklaşık 1,5 yılda tamamlandı ve 2012′nin Aralık ayında, Cinius Yayınları’ndan çıktı. 2015 yılında Beykent Üniversitesi İşletme Yönetimi (MBA) bölümünde yüksek lisansını tamamlayan Tolga, yine 2015’te, internet kullanıcılarının değişen beklentileri çerçevesinde Limon Sözlük’ü yeniden konumlandırarak aktüel haber-eğlence sitesi Serinletici'nin kurulmasına öncülük etti ve halen Serinletici genel yayın yönetmenliği konumunda yer alıyor.

You may also like...