Xiaomi Mi 9’un fiyatı belli oldu

Share

Bu yıl 20 Şubat akıllı telefon sektörü için oldukça heyecan verici bir gün. Bir yandan Samsung yeni amiral gemisi Galaxy S10‘u tanıtırken, diğer taraftan Xiaomi uzun süredir beklenilen Mi 9 ile kullanıcıların karşısına çıkacak.

Sızıntılar sayesinde özellikleri ve tasarımı neredeyse tamamen biliyoruz. Qualcomm’da geçtiğimiz günlerde cihazın Snapdragon 855‘den güç alacağını ve 48 Megapiksel çözünürlüğünde arka kameraya sahip olacağı doğrulamıştı.

Xiaomi Mi 9 fiyatı belli oldu

Xiaomi Mi 9 tasarımı

Weibo’da paylaşılan yeni bir tanıtım afişi cihazın fiyatını ortaya çıkardı. Afişte yer alan bilgilere göre Xiaomi Mi 9’un başlangıç fiyatı Çin için 519 dolar / 458 Euro olacak. Ayrıca, Mi 8 Explorer Edition ile benzer şekilde Mi 9’unda arkası şeffaf bir modeli bulunacak. Bu modelin fiyatının ise 885 dolar olacağı ifade ediliyor.

Xiaomi Mi 8 ile kıyasladığımızda fiyatta önemli bir artış söz konusu. Zira, Mi 8’in başlangıç fiyatı 398 dolardı. Tabi, Xiaomi’nin üç arka kameralı ilk amiral gemisi olan Mi 9 diğer ülkelerde farklı bir fiyatlandırmaya sahip olacak.

Bununla birlikte başlangıç fiyatının yüksek olmasının diğer ülkelerdeki fiyatları doğrudan etkileyeceği kaçınılmaz bir gerçek.

Shiftdelete

Emre Kalkan

Serinletici idari işler yöneticisi ve teknoloji editörü Emre, mobil cihazlara ve donanımlara oldukça ilgili ve konsol oyunları olmadan yaşayamayacağına inananlardan. Türkiye'de VR'ın da öncülerinden olan Emre, bilgisayar programcılığı mezunu.

You may also like...