Samsung Galaxy A50’nin tasarımı ortaya çıktı

Share

2019 yılı ekran tasarımlarını yenileyen Samsung için oldukça hareketli geçiyor. Kısa süre sonra yeni amiral gemisi Galaxy S10’u tanıtacak olan Samsung, aynı zamanda yeni Galaxy M ve Galaxy A modellerini kullanıcılar ile buluşturacak.

Merakla beklenen modellerden birisi de, Galaxy A50. Geçtiğimiz haftalarda Bluetooth sertifikasını alan ve özellikleri sızdırılan telefonuna ait bazı parçaların ortaya çıkması cihazın tasarımı hakkında fikir sahibi olunmasını sağlamıştı.

Galaxy A50 tasarımı ortaya çıktı

Cihaza ait render görselinin sızdırılması ile tasarım tamamen ortaya çıkmış oldu. Daha önce sızdırılan teknik özellik tablosu ile oraya çıkan render görselinde yer alan bilgilerin uyuşması oldukça sevindirici. Gelin, bunlara yakından bakalım.

Cihazın tasarımsal detaylarına ve özelliklerine geçmeden önce kullanıcıların oldukça şikayetçi olduğu Bixby tuşunun bu modelde yer almadığını belirtmek isteriz. Samsung’un Infinitiy-U olarak adlandırdığı 6.4 inç büyüklüğünde ve 19.5:9 formatında olan ekranı, 1080×2340 piksel çözünürlük sunuyor.

Galaxy A50 tasarımı

Arka tarafta yer alan 25 Megapiksel çözünürlüğündeki f/1.7 ana kameraya, 5 Megapiksel çözünürlüğünde f/2.2 ve 8 Megapiksel çözünürlüğünde f/2.4 kamera eşlik ediyor. Önde ise 25 Megapiksel çözünürlüğünde f/2.0 kamera yer alıyor.

Cihaza gücünü Samsung’un Exynos 9610 işlemcisi verecek. 2.3 GHz hızında çalışan bu sekiz çekirdekli işlemciye, tercih edilen modelere göre 4 GB / 6 GB RAM ve 64 GB / 128 GB dahili depolama alanı eşlik edecek.

Hafızası microSD kart ile 512 GB’a kadar artırılabilen Galaxy A50, 4000 mAh kapasiteli bataryadan beslenecek. Üç renk seçeneği ile kullanıcıların karşısına çıkacak olan telefon, 158.5 x 74.5 x 7.7 mm boyutlarında.

Shiftdelete

Soner Asım

Soner, teknolojiye olan inancını bir yaşam tarzına dönüştürmüş durumda. Teknolojiyi sadece anlatmıyor, onu adeta yaşıyor. Stajyer olarak başladığı Serinletici kariyerini, teknoloji editörü olarak tam gaz sürdürüyor...

You may also like...