Sevgilinizin ne kadar ilgiye ihtiyacı var?

Share

Sevgilinizin zayıf noktalarını bilirseniz, onu ustalıkla elinizde tutabilirsiniz. Sadece nerede ve ne zaman onun yanında olmanız ve ne söylemeniz gerektiğini bilin yeter!

Jude Law’ın, nişanlısı Sienna Miller’ı çocuklarının dadısıyla aldattığı olayı patlak verdiğinde bütün dünya bu haberi konuşmuştu. Kulağa tipik bir Hollywood aldatma vakası gibi gelse de, bu defa tuhaf bir mazeret vardı.

Dadının Sunday Mirror’da bir kısmı yayınlanan günlüğünde şöyle cümleler geçiyordu: “Jude’a neden hayatı toplantılarda geçen kariyer sahibi bir eş bulmuyorsun diye sorduğumda, eşim beni her şeyden daha çok sevmeli, dedi.” Buradan da anlaşılacağı gibi Sienna, bütün hayatını Jude’a adama cesaretini göstermeliydi. Jude’un da itiraf ettiği gibi erkekler her zaman yanlarında olan ve üzerlerine titreyen kadınlardan hoşlanıyorlar.

Bu durum ilginç bir soruyu gündeme getiriyor: “Erkekler bizim sandığımızdan daha fazla ilgiye mi ihtiyaç duyuyorlar?” sanırım bu sorunun cevabı bazen evet bazen hayır ama çoğunlukla evet.

Bebek Gibi Davranmak
Coleman “Erkekler her zaman kadınları yanlarında tutmak isterler” diyor. Bu düşüncenin kaynağında erkeklerin kendilerini kendilerini güvende ve iyi hissetmek istemeleri yatıyor. Erkekler bu ihtiyaçlarının kadınlar tarafından bilinmesinden asla korkmuyorlar.
ŞIMARTMA PLANI: Erkekler, onlar için yaşamınızı birdenbire değiştirmeniz gerektiğini düşünmezler. Bunun yerine, onlara ayırdığınız zamanı en iyi şekilde geçirmek isterler. Sevgilinizle yediğiniz acele bir öğle yemeği sonucunda ona gereken değeri vermediğinizi hissedebilir. Görüşmeyi dört gözle beklerken, sizin ona istediği ilgiyi göstermemeniz onu üzebilir.

man woman fun ile ilgili görsel sonucu

Suçluluk Hissettirmek
Kendi sorumluluklarınızı yerine getirdiğinizde erkekler onlarla ilgilenmediğiniz için size bir şey söylemezler ama daha sonra bundan rahatsız olduklarını gösteren hareketlerde bulunabilirler. Gece bir yerlerde birlikte vakit geçirdiğinizde yüzünüze gülerler ama eve döndüğünüzde, aslında sıkıldıklarını söylerler, televizyonda hiçbir şey olmadığından şikayet ederler ya da sırtlarının ağrıdığından yakınırlar.
ŞIMARTMA PLANI: Ona şunları söyleyin: “Belki bu gece normalden daha fazla süre dışarıda kaldık, bu yüzden kendini kötü hissediyorsun.” Onu gerçekten duymaya çalışın sadece dinlemeyin. Bu, erkeklerin ihtiyaç duyduğu şeydir.

man woman fun ile ilgili görsel sonucu

Huysuzluk Yapmak
Sevgiliniz dikkati kendi üzerine çekmeye çalıştığında, size ya da herhangi bir şeye karşı saldırgan davranabilir. Aslında kızdığı, siz olabilirsiniz.
ŞIMARTMA PLANI: Sevgilinizin oynadığı bu oyuna alet olmak yerine, ona ilişkinizde yanlış giden şeylerin neler olduğunu sormalısınız. Bazı erkekler diğerlerine oranla daha fazla şımartılmak isteyebilir. Onun bu isteği çok doğru olmasa da, daha özverili olmanız gerekebilir. Çünkü sevgiliniz sizden daha çok ilgi bekliyordur. İyi bir ilişki için hem sizin hem de sevgilinizin emek harcaması ve birbirinizle ilgilenmeniz gerekir. Sevgilinizin beklentilerine cevap verirseniz, her şeyin iyi olmaması için hiçbir neden yok.

Cosmopolitan

Neval Erbak

Kocaeli Üniversitesi Radyo, TV ve Sinema bölümü mezunu olan Neval, İletişim Fakültesi radyosunda yayınlanan ‘Dört Köşe’ adlı programıyla, Aydın Doğan Vakfı 23. Genç İletişimciler Yarışması İşitsel Dal/Müzik Programı kategorisinde 1.'lik ödülü kazandı. Neval, Serinletici'de kültür-sanat, yaşam-eğlence üzerine yazılar yazıyor.

You may also like...