Uygun fiyatlı Galaxy S10e sızdırıldı

Share

Samsung’un Galaxy S10 serisinin tanıtmasına sayılı saatler kalırken, Galaxy S10 ve Galaxy S10 Plus’ın neredeyse tüm detaylarını biliyoruz. Fakat, serinin giriş modeli hakkında aynı şeyi söylememiz pek mümkün değil.

Bugün yapılan sızıntıyla beraber, uygun fiyatlı Galaxy S10e modelinin de tasarımı ve özel renk seçeneği kesinleşmiş oldu.

Uygun fiyatlı Galaxy S10e posteri sızdırıldı!

Uzunca bir süredir gündemi meşgul eden S10 modellerinin tanıtılmasına sayılı saatler kalmasına rağmen, yepyeni detaylar gelmeye devam ediyor.

Hatırlarsanız, geçtiğimiz günlerde paylaşılan render görselleri ile beraber, S10 modelinin Kanarya Sarısı olarak adlandırılan renk seçeneği ile piyasaya sunulacağı iddia edilmişti.

Söz konusu renk seçeneği birçok kişi tarafından eleştirilmiş olsa da, GSMArena tarafından paylaşılan haber ile beraber söz konusu bu renk seçeneği resmiyet kazanmış durumda.

Bildiğiniz üzere Apple’da iPhone XR‘da benzer bir renk seçeneğini piyasa sunmuştu. Şimdi de Samsung, benzer bir hamle ile bizleri karşılıyor. Bununla beraber, söz konusu telefonun çift arka kamera ve tek ön kamera ile geleceğini de görmekteyiz.

Paylaşılan posterde uygun fiyatlı Galaxy S10e‘nin ön kamera tasarımı gizlense de, yarın tanıtılacak olan telefonun ön kamerasının Galaxy A8s‘e benzeyeceği tahmin ediliyor.

Yani, piyasaya sunulacak olan diğer S10 modellerine kıyasla bizleri daha geniş bir kamera deliği bekliyor. Şimdilik uygun fiyatlı Galaxy S10e modeli ile beraber, tüm bildiklerimiz bunlarla sınırlı.

Shiftdelete

Soner Asım

Soner, teknolojiye olan inancını bir yaşam tarzına dönüştürmüş durumda. Teknolojiyi sadece anlatmıyor, onu adeta yaşıyor. Stajyer olarak başladığı Serinletici kariyerini, teknoloji editörü olarak tam gaz sürdürüyor...

You may also like...