Oscar’ı seyredenlere 50 bin dolar ödül

Share

91. Oscar Ödülleri’ni (Oscar 2019) canlı olarak yayınlayacak olan ABC kanalı, seyircilere 50 bin dolarlık büyük ödül vaat etti. Kanal, canlı yayın esnasında “Resmi Oscar Oyunu”na katılan seyirciler arasından seçilen bir kişiye para ödülü verecek.

Oscar’a geri sayım başlamışken, ödül törenini canlı olarak yayınlayacak ABC kanalından seyircilere ödül duyurusu yapıldı.

24 Şubat’ı 25 Şubat’a bağlayan gece yapılan tören esnasında canlı olarak oyun oynanacak.

ABC’nin “Resmi Oscar Oyunu” olarak adlandırdığı interaktif oyunda, her bir kategoride ödül kazananların tahmin edilmesi, sorulara yanıt verilmesi ve canlı olarak yapılan ankete katılmak gerekiyor.

Tahminlerde ve soruların yanıtlarında doğru tercihleri işaretleyenler arasından rastgele seçilen bir kişi 50 bin dolarlık büyük ödülün sahibi olacak.

T24

Sema Doğan

Akdeniz Üniversitesi İktisat Bölümü'nden mezun olan Sema, İzmir'de özel bir şirkette danışman olarak çalışıyor. Konu film olduğunda izleyicilikten yorumlamaya her alanda heyecanına engel olamayan Sema'yı arkadaşları "Film Girl" olarak anıyor. Bununla birlikte teknolojiye büyük ilgi duyan Sema, Serinletici için kültür-sanat, yaşam ve teknoloji içerikleri sağlıyor.

You may also like...