Apple AirPods 2 çıkış tarihi sızdırıldı

Share

Apple yeni kablosuz kulaklıkları AirPods 2 için harekete geçmiş gibi görünüyor. Asya bölgesindeki dağıtımcıların iddiasına göre 28 Mart ilk Airpods’un ömrünü tamamladığı gün olacak. Apple uzun süredir sessizliğini koruduğu bu alanda, Mart ayı içerisinde bu sessizliğini bozacak.

Airpods 2 çok daha iyi bir bağlantı desteği sunacak

Orijinal Airpods‘un ömrünü tamamlamasıyla, 29 Mart tarihinde yeni modeller satışta olacak. Bu söyletinin ve sızıntıların ana çıkış noktasıyla, Apple’ın 25 Mart’ta düzenlemesi beklenen özel basın toplantısı oldu. Tahminlere göre, bu toplantı sırasında hem yeni kablosuz kulaklıklar, AirPower kablosuz güç istasyonu, iPad Mini 5 ve 7. nesil iPad tanıtılacak.

Yeni Airpods’un özellikle ergonomi ve Bluetooth bağlantısı noktasında önemli geliştirmelerle gelmesi bekleniyor. Şu an için tasarım noktasında, iPhone modellerinin içinden çıkan Earpods’lardan çok büyük bir farklı olmayan model, muhtemelen bu anlayışı minimal ölçüde değiştirecek.

Elbette Applesfera tarafından paylaşılan bu bilgiler şimdilik söylenti ve sızıntılarla sınırlı. Apple’ın uzun süredir yeni kulaklık modelleri ve AirPower üzerinde çalıştığı biliyordu. Bakalım Cupertinolu şirket, Mart ayının sonunda bizi şaşırtacak mı?

Shiftdelete

Soner Asım

Soner, teknolojiye olan inancını bir yaşam tarzına dönüştürmüş durumda. Teknolojiyi sadece anlatmıyor, onu adeta yaşıyor. Stajyer olarak başladığı Serinletici kariyerini, teknoloji editörü olarak tam gaz sürdürüyor...

You may also like...