‘Expensive Chat’ sohbet sitesi yazdığınız her harf için 1 Cent alıyor!

Share

Marc Köhlbrugge isimli bir teşebbüsçü tarafından Expensive Chat isimli yeni bir sohbet sitesi açıldı. Ancak bu site yapısı bakımından biraz değişik. Yazdığınız iletideki her harf için sizden 1 Cent fiyat ödemeniz isteniyor. Site şimdiden 270 dolar toplamayı muvaffak olmuş.

Kredi kartı bilgileri ile üyelik

Sitede ileti göndermeden önce isminize ek olarak kredi kartı bilgilerinizi de giriyorsunuz. Bu bilgileri girdikten sonra ileti yollamaya başlayabiliyorsunuz. Ayrı olarak sitenin sol tarafında en çok ileti yollayan (para harcayan) kişilerin listesi bulunuyor. Sitenin geliştiricisi bunu bir sosyal deney olarak düşündüğünü söylüyor. İleti atan kişiler arasında ise duyuru paylaşan insanlar dahi mevcut. Sözgelimi kimi geliştiriciler site adreslerini paylaşarak iş arayışına girmişler.

Marc Köhlbrugge eğlence emelli başlattığı bu projenin daha farklı özelliklere kavuşabileceğini söylüyor. Sözgelimi bir ünlüyle mesaj başına 10 dolar ödeyerek sohbet edebilir ve bu paranın bir hayır müessesenine gitmesini sağlayabilirsiniz. Tabii ki güvenliğiniz için bu siteye kart bilgilerinizi girmemeniz daha doğru olacaktır.

DH

Öktem Ersoy

Her gün, Star Wars yaşam türlerini bir gün tüm evrende görme ütopyasıyla uyanan Öktem tam bir teknoloji aşığı. iOS, Android gibi taraf tutmalardan uzak kalarak 1 ve 0'lardan oluşan dünyanın tamamını kollarını açarak kucaklayan Öktem Ersoy, Serinletici'de F1 ve teknoloji editörlüğü yapıyor.

You may also like...