Dev ekranlı Galaxy A60 geliyor

Share

Barselona’da tertip eden Mobil Dünya Kongersi’nde Galaxy A30 ve Galaxy A50 modellerini görücüye çıkartan Samsung, şimdi de devasa ekranlı Galaxy A60 modeli üzerinde çalıştığı ortaya çıktı. Bu gelişmeye bağlı olarak, 6.7 inç ekranlı Galaxy A60 özellikleri de gözler önüne serildi.

Devasa ekranlı Samsung Galaxy A60 özellikleri ortaya çıktı

Galaxy A50‘de olduğu gibi üç ana kameraya hane sahipliği yapan A60‘ın 6.7 inç boyutundaki devasa bir AMOLED Infinity-U ekranın üzerine kurulduğunu görüyoruz.

Bunun haricinde A50‘deki gibi ekrandan parmak izi okuyucusuna sahip olan Galaxy A60’ın tasarımının temel olarak A50 ile birebir aynı olacağı belirtiliyor. Ama, mevzubahis telefonu serinin diğer modellerinden ayıracak olan en büyük özelliğinin, 6.7 inçlik boyutundaki devasa ekranı olarak gösteriliyor.

Tüm bu ayrıntıları bir kenara bırakıp gelelim aletin kamera özelliklerine Arka tarafında 3 kameraya hane sahipliği yapacak olan A60’da 32 Megapiksel ana, 5 megapiksel derinlik ve 8 Megapiksel geniş açılı kamera sensörlerine yer verildiğini görüyoruz.

Bunun yanı sıra, ön tarafta da 32 Megapiksellik bir sensöre sahip olacak olan A60’ın kamera özellikleriyle de ön tasarıya çıkacağını da kolayca söyleyebiliriz.

A60’ın sızdırılan teknik özelliklerinde ise bizleri 6/8 GİGABYTE RAM ve 128 GİGABYTE‘lık dahili bellek seçeneği karşılıyor. İşlemci tarafındaysa, orta segmentin iddialı işlemcilerinden biri olan Snapdragon 675′ten güç alacağı belirtilen, A60‘ın ayrı olarak 4.500 mAh büyüklüğündeki bir batarya ile de besleneceği ön görülüyor.

Şu an için Galaxy A60′ın ne vakit piyasaya sunulacağı bilinmiyor. Ancak bugün yapılan sızıntıya göre, serinin yeni telefonu önümüzdeki ay Hindistan’da tertip edecek olan tanıtım ile birlikte resmiyet kazanması da bekleniyor.

Bunun dışında, serinin yeni telefonun Avrupa pazarından ziyade yalnızca, Hindistan pazarına özel olacağı da düşünülüyor.

Shiftdelete

Soner Asım

Soner, teknolojiye olan inancını bir yaşam tarzına dönüştürmüş durumda. Teknolojiyi sadece anlatmıyor, onu adeta yaşıyor. Stajyer olarak başladığı Serinletici kariyerini, teknoloji editörü olarak tam gaz sürdürüyor...

You may also like...