Game of Thrones resmi 8. sezon fragmanı yayınlandı

Share

Game of Thrones 8. sezon fragmanı nihayet yayınlandı. Uzun vakittir merakla beklenen Game of Thrones final sezonu fragmanı bakalım bize neler sunuyor?

Heyecanla beklenen Game of Thrones 8. sezon için ilk fragman nihayet yayınlandı. 14 Nisan tarihinde izleyicilerle buluşacak olan Game of Thrones’un final sezonu, 6 bölümden oluşacak.

Geri sayımın başladığı final sezonuna değin ilk görüntülerin paylaşıldığı fragmanda açılışı arya Stark yapıyor. Hemen peşinden savaşa hazırlanırken ejderhaları Kış Yarı’nda görüyoruz. Cersei’nin Westetros’ta kaldığı görülürken kimi sinsi tasarılar içerisinde olduğu hissediliyor.

Kış Yarı’nı bekleyen büyük savaşa ilk bakışı atmamızı sağlayan fragmanda bir hayli karakteri görebiliyoruz. Sözü fazla uzatmadan sizleri merakla beklenen fragmanla baş başa bırakalım.

Game of Thrones final sezonu nasıl olacak?

Evvelki sezonların Game of Thrones final sezonu, aksine her biri sanki bir film uzunluğunda olacak olan yalnızca 6 bölümden oluşacak. 10 bölümlük sezonların çekimleri takriben 6 ay sürerken final sezonun çekimleri ise 10 ayda bitirdi.

Televizyon tarihinin en büyük savaş sahnesini izleyeceğimiz dizide, bu sahnelerin çekimleri devlet tarafından, rastgele bir uçak, drone vb. ile görüntü alınmasına karşılık savunuyor. Savaş sahnesinin çekimi ise 11 hafta sürdü.

1. sezondan bu yana ilk kez bu kadar çok ana karakteri bir arada göreceğimiz savaş sahnesinin ayrı olarak Yüzüklerin Efendisi: İki Kule filmindeki 40 dakikalık Helm’s Deep savaşından da uzun olduğu dile getiriliyor.

Shiftdelete

Tolga Erbak

Kırklareli’de doğan Tolga Erbak, ilk ve orta öğretimini aynı şehrin Lüleburgaz ilçesinde tamamladı. Eğitim yaşamına İstanbul Kültür Üniversitesi’nde işletme okuyarak devam eden Tolga, üniversite yaşamının ardından İngiltere’de dil eğitimini tamamladı. Bu süre zarfında online dergi EDergim’in genel yayın yönetmenliği, yabancı film/diziler için altyazı çevirileri ve çeşitli dergi & sitelere Formula 1 haber çevirileri yapıp köşe yazıları yazan Tolga, aynı zamanda Türkiye’de önemli yer tutan sözlük sitelerinden Limon Sözlük’ün de kurucusu. Tolga Erbak’ın 2010 yılında başladığı ilk romanı Gidecek Var, yaklaşık 1,5 yılda tamamlandı ve 2012′nin Aralık ayında, Cinius Yayınları’ndan çıktı. 2015 yılında Beykent Üniversitesi İşletme Yönetimi (MBA) bölümünde yüksek lisansını tamamlayan Tolga, yine 2015’te, internet kullanıcılarının değişen beklentileri çerçevesinde Limon Sözlük’ü yeniden konumlandırarak aktüel haber-eğlence sitesi Serinletici'nin kurulmasına öncülük etti ve halen Serinletici genel yayın yönetmenliği konumunda yer alıyor.

You may also like...