Samsung Galaxy Fold’un ekran değişimi ücretsiz olacak

Share

Samsung’un geçtiğimiz haftalarda dünyaya duyurduğu yeni amiral telefonu ve bu arada ekranı katlanabilen oyuncağı Galaxy Fold, beraberinde ücretsiz ekran değişim imkanıyla gelecek.

Samsung Galaxy Fold, dünyanın ilk ekranı katlanabilen telefonlarından biri ve ekranı genişlediğinde aynı anda üç uygulamayı kullanıyor olmak sahiden de ehemmiyetli bir özellik. Diğer yandan 1980 dolarlık bir ücretten satışa sunulması beklenen yeni Samsung telefonun ne kadar dayanıklı olduğu ise bir sual işareti doğuruyor; çünkü ekranı katlanabilen bir telefonun diğer modellere kıyasla daha hassas olabileceği ve ekranında meseleler yaşanabileceği düşünülüyor.

Samsung’un ise bu konuda kullanıcıların içini rahatlatmak için ekran değişimini fiyatsız yapabileceği konuşuluyor. Olası bir ekran meseleninde Samsung yetkili merkezlerine müracaat edenlere fiyatsız ekran değişimi imkanı sunmayı tasarılayan Güney Koreli şirketin garanti müddetince mi yoksa ömür boyu mu bu desteği sunacağı ise daha belli değil.

Galaxy Fold’un ekranının 10 binden fazla defa katlandıktan sonra oturumda iz oluşabildiği öne sürülürken, henüz prototip mertebesinde olan alet için Samsung’un bu istikamette çalışmalarına ağırlık verdiği söyleniyor.

Hürriyet

Emre Kalkan

Serinletici idari işler yöneticisi ve teknoloji editörü Emre, mobil cihazlara ve donanımlara oldukça ilgili ve konsol oyunları olmadan yaşayamayacağına inananlardan. Türkiye'de VR'ın da öncülerinden olan Emre, bilgisayar programcılığı mezunu.

You may also like...