Samsung’ta gözler Galaxy Note 10’a çevrildi

Share

Samsung Galaxy Note 10, 2019 senenin en çok merak edilen modelleri arasında bulunuyor. Peki sene ikinci yarısında tanıtılması beklenen Galaxy Note 10 tasarımı nasıl olacak?

Galaxy Note 10 tasarımı ilk render çalışmalarıyla ortaya çıktı

Samsung’un geçtiğimiz günlerde tanıttığı yeni amiral gemi serisiyle beraber markanın yeni tasarım diline de merhaba dedik. Infinity-O ekran kullanılan Galaxy S10 serisi ayrı olarak Galaxy Note 10 modeli ile ilgili da ilk ipuçlarını vermiş oldu.

PhoneArena tarafından tasarlanan Galaxy Note 10 render görselleri incelediğimiz hiç şüphesiz en çok dikkat çeken dörtlü arka kamera ve çift ön kamera kurulumları. Biraz daha dikkatli baktığımızda ön kameraların arasının daha açık olduğu fark ediliyor. Dörtlü arka kameranın kullanılması da akıllara direk Samsung’un Galaxy S10 5G modelini getiriyor.

Çift 12 Megapiksel ve 16 Megapiksellik toplamda üç kameraya ek olarak ToF kamerasının ön ve arka taraftaki kameralara eşlik etmesi bekleniyor. Köşeleri daha sert bir tasarıma sahip olan modelde S-Pen’nin evvelki nesillerle oldukça benzer formda görüyoruz.

Shiftdelete

Soner Asım

Soner, teknolojiye olan inancını bir yaşam tarzına dönüştürmüş durumda. Teknolojiyi sadece anlatmıyor, onu adeta yaşıyor. Stajyer olarak başladığı Serinletici kariyerini, teknoloji editörü olarak tam gaz sürdürüyor...

You may also like...