Apple, farklı bataryaya sahip iPhone’ları da tamir edecek

Share

AMERİKA BİRLEŞİK DEVLETLERİ merkezli teknoloji devi Apple, müşterilerin Apple ürünleriyle alakalı problemlerin danışmanlığı için hizmet veren Genius Bar ve teknik servislerinde, iPhone tamiri işlemlerinde Apple ürünü olmayan bataryaya sahip akıllı telefonları da kabul edecek.

Apple’ın teknik servis kaideleri dahilinde, bir iPhone bataryasının Apple ürünü olmayan bir batarya ile değiştirilmesi vaziyetinde, Genius Bar mevzubahis müşteriye hizmet vermeyi reddediyordu.

MacRumors’da yer alan habere göre, Apple mühendisleri artık bir iPhone’un bataryası Apple’a ait olsun veya olmasın, söz konusu ürünün ekranı, ana işlem kartı, mikrofonu ve diğer parçalarını onaracak. Söz konusu iddialara göre ayrı olarak Apple, söz konusu bataryaları rastgele bir fiyat farkı olmadan Apple bataryası ile değiştirecek.

DHA

Soner Asım

Soner, teknolojiye olan inancını bir yaşam tarzına dönüştürmüş durumda. Teknolojiyi sadece anlatmıyor, onu adeta yaşıyor. Stajyer olarak başladığı Serinletici kariyerini, teknoloji editörü olarak tam gaz sürdürüyor...

You may also like...