Samsung ve Spotify’dan ortaklık

Share

Takriben 200 milyon kullanıcıya sahip olan dijital müzik servisi Spotify, Samsung ile uzun bir müddettir ortaklık içindeydi. Geçtiğimiz günlerde yaptıkları anlaşma ile bu ortaklığı bir adım ileriye taşıyan ikili, aldıkları karar ile de şaşırtmayı muvaffak oldu. Samsung ve Spotify arasında belirlenen anlaşmaya göre, kimi Samsung telefonlar Spotify yüklü şekilde gelecek.

Samsung ve Spotify altı aylık kampanyaya imzaladı!

Samsung tarafından yapılan izaha göre, yeni modellerden bazıları Spotify uygulaması ön yüklü şekilde satışa sunulacak. Yapılan anlaşmanın koşullarına göre bu modeller şu an için Galaxy Fold, Galaxy S10 ve Galaxy A olarak belirlenmiş vaziyette. Bu anlaşmanın ilk görüleceği telefonlar ise Galaxy S10 serisine ait olacak. Bununla beraber Spotify yüklü gelen modellerde, 6 aylık Premium abonelik de armağan edilecek.

Şu an için bu modellerde bulunan kampanya, ilerleyen vakitlerde değişik modellere de dağılabilir. Bununla birlikte bu kampanyaya ait ayrıntılar, şu an için yetersiz sayılabilir. İkilinin yaptığı anlaşmanın geçerli olduğu ülkeler ve ne vakitten itibaren uygulanmaya başlayacağı gibi ayrıntılar şu an için bilinmiyor.

Shiftdelete

Soner Asım

Soner, teknolojiye olan inancını bir yaşam tarzına dönüştürmüş durumda. Teknolojiyi sadece anlatmıyor, onu adeta yaşıyor. Stajyer olarak başladığı Serinletici kariyerini, teknoloji editörü olarak tam gaz sürdürüyor...

You may also like...