Maradona’nın Küba’da 3 çocuğu daha ortaya çıktı

Share

Futbolun yaşayan efsanesi Diego Armando Maradona’nın Küba’da yaşayan 3 çocuğu daha olduğu ortaya çıktı. Efsanevi ismin avukatı, Maradona’nın sene içinde Havana’ya gittikçe çocuklarının babalığını kabul edeceğini söyledi.

Futbolun yaşayan efsanesi Diego Armando Maradona, bugüne dek alanlardaki başarısı kadar hususi hayatındaki skandallar ile de gündeme geliyordu. Nitekim 58 yaşında olan efsanevi ismin 3 çocuğu daha olduğu ortaya çıktı.

Arjantinli daha önceki futbolcunun avukatlığını yapan Matias Morla, Channel 13 televizyonuna yaptığı izahta sene içinde Küba’nın başkenti Havana’ya gittikçe çocuklarının babalığını kabul edeceğini duyurdu.

Önceden daha önceki eşi Claudia Villafane’den doğan iki kızı dışında başka hiçbir çocuğu olmadığını söyleyen Maradona’nın toplam çocuk sayısı böylelikle 8’e yükselecek.

Nayn

Enes Demircioğlu

Hayatta "gündem" dendiğinde çevresindeki herkesin kendisine koştuğu Enes, gündemi Serinletici ile dünyaya sunuyor. Aynı zamanda Anadolu Üniversitesi İşletme Bölümü öğrencisi olan Enes, müziksiz yaşayamayanlardan...

You may also like...