Lana Del Rey şiir kitabı çıkarıyor

Share

Dream Pop’un zarif prensesi Lana Del Rey yeni bir proje üstüne yoğunlaştı.

Son olarak 2017’de Lust For Life albümünü yayınlayan ve ardından single parçaları hayranlarının beğenisine sunan Lana Del Rey, bir şiir kitabı üzerinde çalışıyor.

“Violet Bent Backwards Over the Grass” isimli şiir kitabını bir kaç içerisinde çıkarmayı planladığını belirten 33 yaşındaki şarkıcı, bir hayranının kitabın ne kadar olacağıyla ilgili sorusuna “1 dolar… Çünkü düşüncelerim paha biçilmez” yanıtını verdi.

Müzik çalışmalarını da aksatmayan Lana Del Rey’in henüz ne zaman yayınlanacağı belli olmayan albümünün ismi Norman Fucking Rockwell. Ocak ayında gelecek albümden “hope is a dangerous thing for a woman like me to have – but i have it” şarkısını yayınlayan ABD’li şarkıcı, geçtiğimiz günlerde Gucci reklam filminde Jared Leto ile kamera karşısına geçmişti.

Cosmopolitan

Neval Erbak

Kocaeli Üniversitesi Radyo, TV ve Sinema bölümü mezunu olan Neval, İletişim Fakültesi radyosunda yayınlanan ‘Dört Köşe’ adlı programıyla, Aydın Doğan Vakfı 23. Genç İletişimciler Yarışması İşitsel Dal/Müzik Programı kategorisinde 1.'lik ödülü kazandı. Neval, Serinletici'de kültür-sanat, yaşam-eğlence üzerine yazılar yazıyor.

You may also like...