Volkswagen Golf 8’in çıkışı ertelendi

Share

Volkswagen’in C-hatchback sınıfındaki kuvvetli oyuncusu Golf yenilendi. Avrupa’nın en fazla satılan modellerinden biri olan otomobil konusunda şaşırtan bir bilgi ortaya çıktı. 2020 Volkswagen Golf satışı teknik aksaklıklardan dolayı ertelendi. İşte ayrıntılar…

Mercedes A-Class ve BMW 1 Serisi gibi lüks C sınıfı otomobillere rekabet edebilmek için bir dizi yenilik geçiren Volkswagen Golf söylenenden daha geç bir tarihte yollara inecek.

Otomobil tamamiyle dijital bir kokpitle yeni nesil özellikleri içinde barındırdığını işaret ediyor. Ancak bu dijitalleşme bu arada otomobilin satış tarihinin ertelenmesinde de tesirli oldu. 2020 Volkswagen Golf satışı otomobilin teknolojisinde yaşanan teknik aksaklıklar hasebiyle biraz daha gecikecek.

VW İdare Heyeti’na yakın kaynaklardan alınan bilgiye göre yeni Volkswagen Golf 8 modelinde bir takım düzeltmeler yapılması gerekiyor.

Volkswagen cephesi ise bu bilgiyi tekzip eden bir izah yaptı. Gecikmeyi doğrulayan şirket mevzubahis gecikmenin Noel yüzünden olduğunu söyledi. Bu tarihlerde herkesin armağan alıp vermekle ilgilendiğini söyleyen Volkswagen, 2020 Golf’ü Noel’in hemen peşinden satışa çıkaracak.

Ertelemeden önce sahip olduğumuz bilgiye göre, Volkswagen yeni nesil Golf’ünü eylül ayında tertip edecek olan Frankfurt Otomobil Fuarı’nda görücüye çıkaracaktı.

Shiftdelete

Emre Kalkan

Serinletici idari işler yöneticisi ve teknoloji editörü Emre, mobil cihazlara ve donanımlara oldukça ilgili ve konsol oyunları olmadan yaşayamayacağına inananlardan. Türkiye'de VR'ın da öncülerinden olan Emre, bilgisayar programcılığı mezunu.

You may also like...