Behzat Ç, Netflix ile geri gelebilir

Share

Türkiye’nin efsane dizileri arasına giren Behzat Ç Netflix aracılığıyla sevenleriyle buluşuyor. Netflix Türkiye yaptığı işlerle isminden sıkça söz ettirirken bakalım Behzat Ç için nasıl bir yol izleyecek?

İlk yayınlandığı günden bu yana döneme damgasına vuran yapımlar arasında yer alan Behzat Ç‘nin uzun bir müddettir geri döneceği konuşuluyordu. Netflix ile yine çekileceği öne sürülen dizinin ilk sezonun platformda yayınlanması ise iddiaları yine yandırdı.

Hakan: Muhafız dizisiyle beğenileri kazanan Netflix Türkiye, Örgütlü İşler: Sazan Sarmalı filmiyle de ülkemizdeki popülerliğini arttırmıştı. Şu günlerde Beren Saat’in başrolde olduğu yeni bir Netflix Özgün muhtevası hazırlayan platformun isimi bu kez Behzat Ç ile hatıralıyor.

Behzat Ç’de “Hayalet” karakterini canlandıran İnanç Misafirci’nun Instagram üzerinden yaptığı paylaşım ise heyecanı doruk noktasına çıkarttı. Daha Netflix cephesinden resmi bir izah bulunmazken artık dizinin yeniden başlayacağına net gözüyle bakılıyor.

Öyle ki ekranlara geri dönecek olan dizide Erdal Beşikçioğlu, Berkan Şal ve Fatih Artman kadroda kesin olacak bulunacağı, halihazırda gebe olan Seda Bakan’ın ise Harun karakterinden (Fatih Artman) hamile olarak dizide bulunacağı konuşuluyor.

Shiftdelete

Enes Demircioğlu

Hayatta "gündem" dendiğinde çevresindeki herkesin kendisine koştuğu Enes, gündemi Serinletici ile dünyaya sunuyor. Aynı zamanda Anadolu Üniversitesi İşletme Bölümü öğrencisi olan Enes, müziksiz yaşayamayanlardan...

You may also like...