Bollywood, Forrest Gump’ı çekiyor

Share

Başrolünde Tom Hanks’in efsanevi oyunculuğu ile dikkat çekti Oscar ödüllü Forrest Gump, Bollywood tarafından yine çekiliyor. “Koş Forrest Koş” repliği ile belleklere kazınan film bu sefer nasıl bir hikayeyle karşımıza çıkacak? Başrolde kim olacak?

Aslında filmin başka bir Hollywood yorumunu görmek bizim için fena olmazdı. Ancak, yeni Forrest Gump hamlesi biraz uzaklardan geldi. Film, Bollywood’da çekilecek. Filmin başrolünde dünyaca tanınmış kişi Hint oyuncu Aamir Khan olacak.

Heyecan verici haberi Khan verdi. Paramount’tan hakları satın aldıklarını söyleyen tanınmış kişi oyuncu filmin karakterine olan sevgisinden ve hikayenin ne kadar iyi olduğundan söz etti. Filmin insana kendini iyi hissettiren bir tarafı olduğuna değinen Khan, Forrest Gump’ı bir aile filmi olarak tanımladı.

Filmin çekimleri ekim ayında başlayacak.

Son senelerde Bollywood’un Hollywood’a karşı yoğun bir alakası var. de başrollerinde Tom Cruise ve Cameron Diaz’ın oynadığı aksiyon fimi Knight and Day, Hint sinemasına uyarlanmıştı.

Forrest Gump nasıl bir film?

Film, 1994 seneninde beyaz perdeye çıktı. Rober Zemeckis’in yönetmen koltuğunda oturduğu film toplamda altı adet Oscar almayı muvaffak oldu. En İyi Film Ödülü’nün yanında Zemeckis’e En İyi Yönetmen Ödülü’nü kazandıran film, Hanks’e de En İyi Erkek Oyuncu Ödülü’nün sahibi yaptı.

Tom Hanks filmde zeka düzeyi 75 olan Forrest Gump’ı canlandırıyor. Zeka düzeyi yüzünden okula gitmekte zorlanan Forrest, vakit içinde akla sığmayan başarılarıyla dikkat çekiyor. Forrest, film müddeti süresince sizi kendinin en yakın arkadaşı yapıyor ve onunla beraber hayal gücünüzün dışında bir serüvene çıkıyorsunuz.

Shiftdelete

Emre Kalkan

Serinletici idari işler yöneticisi ve teknoloji editörü Emre, mobil cihazlara ve donanımlara oldukça ilgili ve konsol oyunları olmadan yaşayamayacağına inananlardan. Türkiye'de VR'ın da öncülerinden olan Emre, bilgisayar programcılığı mezunu.

You may also like...