AirPods 2 tanıtıldı! İşte özellikleri ve fiyatı!

Share

Apple, 2016’nın Eylül ayında iPhone 7 ile beraber kullanıcılar ile buluşturduğu kablosuz kulaklık AirPods‘un yenilenen modeli: AirPods 2 resmi olarak tanıtıldı.

Gelin, şimdi daha uzun pil ömrü, kablosuz şarj çantası ve ” Hey Siri ” desteğinin sunduğu eller serbest kullanım ile ön tasarıya çıkan yeni kablosuz kulaklığa: AirPods 2 özellikleri ve ücreti gibi merak edilen ayrıntılara hep beraber göz atalım.

Yeni AirPods 2 özellikleri ile neler sunuyor?

İlk AirPods’un içerisinde yer alan W1 yongası, ikinci nesil AirPods’ta H1 yongası ile değiştirildi. Bu çip sayesinde yeni AirPods’un birinci nesile mukayese et bir saat daha fazla konuşma müddeti sunduğu belirtiliyor.

Bunun yanı sıra aletler arasında geçiş müddetinin iki kat hızlandığı dile getiriliyor. Pil ömrünün artırılmasının yanı sıra en ehemmiyetli yeniliklerden birisi de, Hey Siri komutu sayesinde asistanın eller serbest bir şekilde kullanılabilmesi.

Bu sayede yeni AirPods kulağınızdayken telefonu cebinizden çıkarmaya gerek kalmadan Siri’ye komut verebileceksiniz. Bu sayede arama yapmak, şarkı değiştirmek, hava vaziyetini öğrenmek ve çok daha fazlası olası hale geldi.

Apple yeni H1 yongası sayesinde devrim niteliğinde bir ses tecrübesi sunduğunu belirtiyor. Ayrı olarak, AirPods 2 ile beraber kablolu ve kablosuz olmak üzere iki değişik şarj çantası kullanıcılara sunuluyor.

AirPods 2 fiyatı ne kadar?

Yeni AirPods’u standart şarj çantası ile almak isteyenlerin 159 dolar ödemesi gerekiyor. Kablosuz şarj çantası istendiğinde ise ücret 199 dolar oluyor. Kablosuz şarj çantası ayrı olarak satın alınmak istendiğinde ise 79 dolar ödenmesi gerekirken, teslimatlar 26 Mart’ta başlayacak.

Shiftdelete

Soner Asım

Soner, teknolojiye olan inancını bir yaşam tarzına dönüştürmüş durumda. Teknolojiyi sadece anlatmıyor, onu adeta yaşıyor. Stajyer olarak başladığı Serinletici kariyerini, teknoloji editörü olarak tam gaz sürdürüyor...

You may also like...